Pa sem jo...mojo prvo, pravo ultra tekaško preizkušnjo!!!
Seveda, po lanskem neuspešnem debiju na Sladkih 6,
kjer se je vse končalo po treh urah.."vse je v glavi" in kroženju po Tivoliju je sedaj prišla na vrsto CE-Logarska d...vesel!!!
Odločitev o prijavi je padla zadnji teden, čeprav mi je MiciM že nekaj časa nazaj razlagala o vseh lepotah na trasi in še posebej po TF 10-tki, kjer me je najprej "zdražil" Peter in nato še Avi & TF ekipa na pikniku.
In kaj nam preostane?!...najprej obisk pri Pii...Pia hvala lepa!!!
Prijava in zjutraj ob 4:30 na pot proti Celju...slabo vreme en dan prej in tudi ponoči,nam je mal spremenil plane, suport se je iz kolesa prestavil na suho v avto, kar se je pokazalo za pravilno odločitev!...tukaj še enkrat hvala najboljši ekipci!!!

Pred štartom mal čvekanja, še zadnje priprave in ob 6:00 začnemo zares...plan?!..priti do Logarske doline z svojimi nogami!
Ker ultra scene ne poznam tudi vseh tekačev vsaj na začetku nisem poznal, se je pa že kmalu po štartu naredila skupinca 6,7 tekačev, ki smo nekako premagali prve kilometre ob Savinji. Sva pa od štarta skupaj začela z Zvonkotom B. (dream team

) in kar hitro prišla v najin ritem...no, sicer sva se morala kar nekajkrat orng nazaj držat, ker čim se je pod nogami začutil asfalt je tempo avtomatsko narastel. Prvi se je "odlepil" kasnejši zmagovalec in kmalu zatem še Lojze in še dva, trije tekači. Midva nadaljujeva v svojem tempu, kar se je kmalu pokazalo za pametno odločitev, ker sva kmalu začela prehitevati sotekače. Trasa je res enkratna ampak vseeno nisem pričakoval,da je tako razgibana...vmesni vzponi po travniku spadajo že kar v gorski tek
Suport je bil vedno tam, kjer sva ga potrebovala in ker nama je šlo res super, se tudi preubuvala nisva, čeprav je bil tak plan...začel in končal sem z ON-kami!
Vmes par kapljic dežja, drugače pa super pogoji za tek...in je že maraton za nama!...min., dve čez tri urce...boljš ne bi mogl bit...zdej pa samo še dobrih 30 km pred nama pa samo še dva tekača. Da bi šla v kakšen lov nama ni niti približno prišlo na misel, ker se menda lahko hitro maščuje...do Luč vse super, navijanje ti res da krila potem pa zadnjih 17 do cilja...kjer pa priznam, da sem prvič začutil kakšen je občutek, če se noge ne vrtijo kot bi sam rad...ni lahko ampak glava je na mestu...najin dogovor drži kot pribit!...in vse do odcepa za Logarsko skupaj premagujeva zadnje km...križišče...že skoraj zmaga...Zvone je še ful naspidiran in šprinta v cilj, jaz pa v svojem tempu in že skoraj z nasmehom na obrazu proti cilju...občutki, ki se jih ne da opisati!...cilj!!!..po 5 urah in 47 minutah!!!...NORO!!!
Hvala najboljši suport ekipci, Zvonetu za odlično družbo, vsem ostalim za odlično vzdušje in seveda na koncu čestitke vsakemu posebej za pretečeno katerokoli razdaljo!!!...vsi smo zmagovalci!