Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

- Na prireditvah skupaj 204,93 km.
- Skupaj je verjetno okrogla številka, se pravi na lastnih treningih še 295,07 km.
- Skupaj 500 km.
- Ne, podvojim stavo na 1000 km.

Moj zadnji odgovor je 1000 km. :D
Meni se zdi, da Rajko teče več povsod drugod, samo ne po tej trasi, tako da kilometrine po trasi ne more biti preveč (vsaj po mojem mnenju-ne bom se poglabljal v razsiskovanje foruma.) Torej 200 km.
Ne mi zamerit, če sem zgrešil. :wink:
Po dobrem dnevu od postavitve vprašanja lahko zapišem, da točnega odgovora še ni bilo, sta pa dve osebi bile zelo blizu :ignore:

@ Tae vidim, da si si edini pogledal koliko km sem pretekel do sedaj na prireditvah, torej prvi del odgovora je čisto točen :cast1: manjka še torej razlika do km, ki sem jih pretekel za trening. Kako pa si prišel na okroglo cifro pa res ne vem :nono: . Krog ima namreč točno izmerjeno število metrov, ki se jih da pretvoriti tudi v km. :mrgreen:

Aja, še to, sem povedal, da lahko ugibate večkrat? :wink:
Vreme napisal/-a:@ Tae vidim, da si si edini pogledal koliko km sem pretekel do sedaj na prireditvah, torej prvi del odgovora je čisto točen :cast1: manjka še torej razlika do km, ki sem jih pretekel za trening. Kako pa si prišel na okroglo cifro pa res ne vem :nono: .

Glede okrogle cifre sem le predvideval. Saj veš, v življenju bolj praznujemo okrogle obletnice. Tudi pri teku je podobno, meni se veliko bolje sliši prvih npr. 1000 km (okrogla številka) kot bi rekel: "do danes sem pretekel že 875,6 km." Je pa res, da je uganka težja, če rezultat ni okrogla številka. Jaz ne smem več ugibati in tudi ne bom, glede na to, da sem sam zapisal "moj zadnji odgovor." :D

Drugače pa moram priznati, da si se to dobro spomnil. Ubistvu je zadeva zabavna, pa še tema je stalno aktualna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA