področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

No, nekako sem se registriral in naročil za 18o funtov, vendar žal koda za popust BANK10 ni prava ( izpiše mi "The coupon code you gave has expired" ).Probal sem še kodo BONUS10, ki naj bi bila aktualna za mesec avgust, pa tudi ne prime. Bom pač počakal, da mi kdo posreduje aktualno kodo... Hvala!
štrumfeta napisal/-a:Nakup copat iz tujine se definitivno splača.

V to ne dvomim, zanima pa me nekaj drugega..kako je z nakupom copat na daljavo, saj jih niti poskusit ne moreš...greste vi k nam v naše trgovine, copate poskusite, odtečet krog po trgovskem centru, jih daste nazaj in potem doma naročate prek spleta taisti model za 40% ceneje? :mrgreen:

Ker copate naročat na "slepo" je preveč tvegano...pa tut od proizvajalca do proizvajalca so odstopanja v sami velikosti copat ipd...? Vedno znova jih pošiljat nazaj je zamudno in tut stroški verjetno niso zanemarljivi...itd.
Za isto znamko copat, ki jo že imaš itak ni problema, če pa menjaš znamko pa greš v trgovino in probaš. Saj so trgovine že na vsakem vogalu tako da s tem itak ni problema.
Mene pa bolj zanima (da ne smetim z novo temo), če bi naši uvozniki katerekoli znamke copat dali enak copat za isto ceno kot iz teh tujih trgovin?? Ker vrejetno, da oni dobijo copat za še nižjo ceno kot je na teh spletnih straneh pa tudi če je znižana??
A je kdo že kdaj probal koga kontaktirati??
Jaz sem naprimer sedaj preko neta naročil Mizunke za 80€ skupaj s poštnino vred, pri nas jih dobim pri Tomas sportu za 105€ pa so kao znižane za 30%. In če bi uvoznika kontaktiral a bi mi jih dal za 80€ tako kot tam ali raje ne proda robe??
Me samo zanima, če je že kdo sprobal to varianto...
Matej_Tarahumara napisal/-a:
štrumfeta napisal/-a:Nakup copat iz tujine se definitivno splača.

V to ne dvomim, zanima pa me nekaj drugega..kako je z nakupom copat na daljavo, saj jih niti poskusit ne moreš...greste vi k nam v naše trgovine, copate poskusite, odtečet krog po trgovskem centru, jih daste nazaj in potem doma naročate prek spleta taisti model za 40% ceneje? :mrgreen:

Ker copate naročat na "slepo" je preveč tvegano...pa tut od proizvajalca do proizvajalca so odstopanja v sami velikosti copat ipd...? Vedno znova jih pošiljat nazaj je zamudno in tut stroški verjetno niso zanemarljivi...itd.

Vse copate sem kupil v tujini! Preko 20 kosov z ženinimi vred!
Niti enih nisem šel preizkusit v našo trgovino!!!!

Za pravo velikost copata vzamem dolžino v cm, ki je ponavadi na spletni strani proizvajalca. Na 3D sliki pa pogledam širino prednjega dela in podplat ter ostalo.
Do sedaj še nisem pogrešil. Treba pa je vzeti v obzir dejstva da so nap. copati Adidas ponavadi ožji in malo manjši, Brooks in Inov večji, itd.

Še moja zbirka :D :

Asics: Gel Nimbus 11, Gel Nimbus 12, cross sprintarce
Mizunu: Wave Rider 12, Wave Ultima 2, Wave Musha 2, Wave Harrier 2, cross sprintarce
Adidas: Adizero Adios, Adizero Hagio
Puma: Velosis 2
Brooks: Racer ST 5

Tudi v bodoče mislim kupovat v GB.
Glavni vzrok je seveda cena, oz. "balkanski" pristop prodaje naših trgovcev v stilu; bolje prodat enkrat pa drago kot več krat po razumni ceni :shock: !!! V kolikor bi bile cene pri nas 10-15% višje kot v tujini bi nas večina kupovala doma! Za razliko 30-60% se pa že splača kupiti kje drugje!
Strinjam se s tabo "tabonir" glede cen pri nas. Res si vzamejo oderuške marže. Kot kaže je Hervis tudi že opustil akcijo 3 za 2, saj je že dolgo nisem zasledil. Ob teh priložnostih pa si je cela družina kupila superge in so pač prišle ene zastonj. Očitno je bil za trgovce premajhen zaslužek.
Zato sem se zdaj prvič odločil za spletni nakup v Anglijo. Vedno kupim Mizuno wave rider, tako, da glede velikosti in prileganja na nogo ne bi smelo bit problema.Sem jih pa prej vseeno v Hervisu probal, hehe!
Upam, da drug teden že dobim, potem pa veselo nabirat kilometre, da se bodo do Lj. maratona udelale....
Ja, zgleda da tudi na že znižane artikle. Salomon Crossmax so bili iz 130€ znižani na 79,90€, s kuponom pa na 56€. Poštnina je 9€, zaračunajo pa 2€ stroške pakiranja+zavarovanja.

Slika
klatez napisal/-a:Tudi na že znižane artikle?
Koliko pa je poštnina za Slovenijo?

Tudi na znižane artikle...
včeraj naročil Saucony Mirage znižane iz 119,90 na 44,90
z dodatnim popustom 30% in 11EUR poštnine stanejo 42.42EUR :D
MančaPomaranča napisal/-a:Pa je ze kdo nakupoval s te strani/trgovine? Je vredna zaupanja?

Če boš pogledala na njihovo osnovno stran imajo na levi strani certifikat od 'Trusted shops' in so ocenjeni z 4,75 od 5 :D Pa glede na uporabniške izkušnje forumašev, bi rekel, da so zaupanja vredni.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA