Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:@ Tae vidim, da si si edini pogledal koliko km sem pretekel do sedaj na prireditvah, torej prvi del odgovora je čisto točen

Ne bo držalo. Tudi jaz sem pogledala. Pa še iztok p. je to napisal med prvimi, pa je potem dodal še 1000 km (ko smo povedali, kje stanuješ). Jaz sem podatek le delno upoštevala, do mojega odgovora pa prišla na povsem drug način :D
Po dvodnevni študiji TF in drugih virov na internetu sem prišel do sledečega zaključka:

- na dosedanjih petih tekmah si pretekel (uradno) 198 krogov, kar je 204,93 km,

- odkar obstajata temi "Kako pa smo danes trenirali" in "Kako pa smo danes tekli" si na trasi Sladkih 6 pretekel v štirih treningih skupno 50 krogov, to je 51,75 km. Ker drugače praviloma tečeš ob Muri ali v naravi, bom rekel, da je to kar se treningov tiče vse. Je pa res, da sta ti temi dosti mlajši, kot prireditev Sladkih 6.

- glede na to, da si perfekcionist, ki se stvari loteva premišljeno, bom k skupnemu številu kilometrov dodal še tri poskusne kroge, katere si naredil pred prvo prireditvijo Sladkih 6, to je 3,105 km.

- skoraj bi pozabil, da si leta 2009 na sami tekmi naredil en krog izven konkurence ko si testiral neke copate in očitno krog odtekel brez čipa, ki je ostal na tvojih, se pravi plus 1,035 km

Sedaj moram vse to še pravilno sešteti in zmaga je moja. Skupaj imaš 252 krogov, kar je 260,82 km.

Seveda dopuščam možnost, da sem se kje tudi zmotil :cry:

Pa lep pozdrav,
Zlatko - RAJZL
@ Rajz, ti pa si se resnično poglobil, pravo študijo si naredil :clap: Že zaradi tega, bi ti bilo potrebno podeliti brezplačno štartnino :D , ampak šteje le pravilen odgovor, ki pa v tvojem primeru ni točen. :mrgreen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA