Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Spoštovani!

V okviru na novo ustanovljenega Atletskega društva HITROST vam v sodelovanju z Osebnim trenerstvom in v sodelovanju s Fitnes centrom OZ Grosuplje nudimo organizirano skupinsko zimsko vadbo za tekače in ostale.

Zimska vadba v fitnes centru bo namenjena splošni kondicijski pripravi, prav tako pa tudi okrepitvi številnih mišic in struktur, ki jih tekači ponavadi zanemarjamo, a so zelo pomembne pri doseganju željenih rezultatov, predvsem pa odločno vplivajo na preprečevanje poškodb. Vadba bo potekala 2x tedensko v popoldanskih ali večernih urah pod strokovnim vodstvom osebnega in fitnes trenerja. Točni termini bodo določeni po dogovoru s strankami. Predviden začetek je v mesecu oktobru.

Zimska vadba je namenjena posameznikom vseh starosti, moškim in ženskam, ki bi si želeli ustvariti kakovostno osnovo, s katero bi spomladi lahko začeli novo tekaško sezono.
Naj bo naslednja tekaška sezona za vas najboljša, brez poškodb in z novimi cilji!

Redna cena za 1 mesec = 95€ / mesec
Redna cena za 4 mesece = 75€ / mesec

Atletsko društvo HITROST bo za svoje člane krilo del stroškov (stroški fitnes centra, stroški osebnega trenerja) :
Akcijska cena za člane za 1 mesec = 70€ / mesec
Akcijska cena za člane za 4 mesece = 50€ / mesec

V CENO JE VKLJUČENA VODENA VADBA 2X TEDENSKO in NEOMEJENA UPORABA FITNESA IZVEN TERMINOV VODENE VADBE !!

Zadnji teden v mesecu Septembru (24.09 - 30.09.2012) bomo imeli dneve odprtih vrat, kjer bo lahko vsak brezplačno preizkusil in videl kako bo vadba potekala. Vašo udeležbo na dnevih odprtih vrat morate potrditi na email : info@adhitrost.si . Termine na dnevih odprtih vrat bomo skladno z vašimi željami uskladili naknadno.

V primeru, da imate še kakšna vprašanja ali predloge, vas naprošamo da nam jih sporočite na email : info@adhitrost.si

Želimo vam veliko tekaških užitkov!

Atletsko društvo HITROST
Nazadnje spremenil Luka Ljubič, dne 11 Sep 2012, 20:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Mene sicer skupinska vadba ne zanima pa tudi zadeva je predaleč, ampak vseeno Luka, meni se zdiš kar drag. (pa brez zamere) :D
Ja vadba bo potekala v Grosupljem. Nažalost smo zaenkrat omejeni na Grosuplje.

Tae, nič ne zamerim, kakor sm rekel so vsa mnenja dobrodošla :)
Pozimi so cene nekoliko višje, ker za razliko od ostalih letnih časov nemoremo biti v naravi, in moramo zato plačati tudi fitnes. Že samo mesečna karta v fitnesu je 45€.
Poleg tega lahko ponudim veliko več kot marsikdo drug, predvsem praktičnega znanja (teorija me konec koncev ne zanima preveč :) )
Mene pa tole precej mika, edino vožnja me moti/odbija. 45min v eno stran.

Bom se na dnevu odprtih vrat odločil.

Glede na to, da je trening v fitnessu, domnevam, da se bo večino vaj delalo na orodjih. Ali bo kaj poudarka tudi na vajah z lastno težo?

Luka, treniraš ti ali kdo drug?
Andrej večinoma bodo vaje z lastno težo, nekej pa tudi na orodjih.
Ta fitnes ima ločeno dvorano, kjer bomo lahko delali vaje - bodo pa predvsem vaje za krepitev in stabilnost trupa, krepitev mišic nog - poudarek tudi na stopalih, ravnotežne vaje (propriocepcija), delalo se bo tudi na tekaških stezah ... in še veliko drugega

Najvrjetneje bom jst vodu, tako da boste lahko dobili tudi veliko napotkov iz prakse...

Lp
Se mi niti ne zdi drago, kot je že povedal Luka, je samo cena za fitnes ohoho... Poleg tega dobiš strokovno vodstvo..

Luka super tole. Bomo prišli pofirbcat na dan odrtih vrat... Me prav mika.

Andrej, kot vem si iz Postojne.... lahko bi združili pot, sam sem iz Cerknice. Samo predlog... bi bilo ceneje :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA