prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 asvi
pri tej ameriški strani ne morem izbrati države slovenije, zgleda da samo po ameriki pošiljajo. rabil bi kakšno tako kjer ste že kupovali

na vito sem pa že poslal mail pa so mi odpisali da nimajo moje številke
Uporabniški avatar
 StaraKost
@asvi,

.... ti si en čuden tič. Najprej praviš da te bolijo gležnji. Na nasvete, da v tem primeru najbrž tekmovalen copat ni najboljša izbira, pa se požvižgaš :mrgreen: .
Uporabniški avatar
 Forrest
StaraKost napisal/-a:@asvi,

.... ti si en čuden tič.

Kje si videl kakšno ameriško stran :?
Chainreactioncycles je v UK in pri njih sem že večkrat naročil.
In poštnina za Slo pri nakupu kinvare 3 je brezplačna.
Uporabniški avatar
 čara
asvi napisal/-a:še vedno me glavno zanima kaj bi bila posledica bolečine v predelu gležnja

No,moji gležnji so tudi na tapeti. Zato res pazljivo izbiram obujo.
Pri meni je krivo dvoje-način teka, stopanja (isti šmorn je pri rolanju). Moram zavestno paziti kako premikam noge, stopam in obuja mora biti primerna, stabilna. Sem se tudi zaletela z nakupom, dobrih in uau čevljev (pa na videz čevljev ne dam NIČ), pa so morali hitro iskati drugega lastnika.

Nekaj pa so še "slabi geni" foter ima skoz težave z gležnji in koleni in isto jaz, od pokanja, bolečin in moram vložit več truda v to, da imam mišivce, vezi v normalnem, zdraven stanju, posledično tudi ni bolečin. S to razliko, da jaz nisem pretežka.
 asvi
StaraKost napisal/-a:@asvi,

.... ti si en čuden tič. Najprej praviš da te bolijo gležnji. Na nasvete, da v tem primeru najbrž tekmovalen copat ni najboljša izbira, pa se požvižgaš :mrgreen: .

nabavil sem kinavaro 3 v intersportu. včeraj tekel 10km danes 32km in brez kakeršnih koli težav, odlični čevlji v glavnem. Zgleda da je bilo problem pri prejšnih ker so bile preveč ojačane (naj bi bile za pronacijo), ker pri teh nimam nobenih problemov z gležnji. Blaženje je pa tudi vredu, meni se zdi da ni nobenih problemov kolikor pišete vsi da je za nvem kakšne izkušene tekače ta čevelj.

Prvi vtisi so super za najprej bom pa še videl kako bo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA