prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Scooby
Matej_Tarahumara napisal/-a:Torej tista o 300 miljah (in ne km) sploh ni izmišljena, pač neko "zavarovanje" proizvajalca, da ne bi nezadovoljne stranke potem bentile, kako je copat po 400 km teka zanič.

Si me narobe razumel. :D Nisem hotel povedat to, da naj bi bila ta izjava izmišljena ampak to, da so meni zdržale dosti več kot pa navaja proizvajalec.
Uporabniški avatar
 klatez
klatez napisal/-a:@Dexi: Daj še ti kaj napiši o Brooks green silence iz prve roke.

Ima kdo Brooks pure connect?
Uporabniški avatar
 dexi27
Greensilence copat poceni odlična roba. Za vsakega, ki hoče nekaj bolj minimalističnega z nekaj blaženja. jaz sem jih naročil prve na blef, ker so se mi pač dopadli :wink: tak po žensko hahaha

Ko sem dobil škatlo po pošti sem mislu, da je v njej samo papir, res tud copati zgledajo tak ko da se bojo že ob grdem pogledu razpadli, no na konc pa so men zdržali precej prek 1500 km.

Falil v glavnem z njimi nisem nič, za potrditev še to z njimi sem tekel maraton 2:50 8)
Uporabniški avatar
 Misho76
Žiw, mene ste kr mal 'napalil' s temi pure flow - kami. Grem v ponedeljek probat in če bo k pr Sneguljčičinem čevlju, k si jih dam gor, kupim :D Sam neki mi še povejte - a je sprednji del copata bolj mehak al je trši ? Namreč ne prenesem mehkega prednjega dela, ker mi samo jemlje energijo pri odrivu (tsp. rad čutim podlago spredaj). Za peto je pa že fajn, da je mal blaženja. Tnx za odgovore, lp Misho
Uporabniški avatar
 Misho76
dexi27 napisal/-a:[urlhttp://www.sp24.com/]TU[/url] te z dodatnim popustom pridejo malo pod 63 eur, če maš srečo in še majo tvojo številko, moja je :wink:

Dexi d'jutr, dj mi zgornji link pokonektaj pls, da vidim o kerih govoriš. Tnx, lp Misho
Uporabniški avatar
 dexi27
Misho76 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:[urlhttp://www.sp24.com/]TU[/url] te z dodatnim popustom pridejo malo pod 63 eur, če maš srečo in še majo tvojo številko, moja je :wink:

Dexi d'jutr, dj mi zgornji link pokonektaj pls, da vidim o kerih govoriš. Tnx, lp Misho

Tak zaj sem popravu link :oops:

Jih boš z lahkoto najdu...
Uporabniški avatar
 Scooby
Dexi...škoda, ker nisi že prej povedal za ta link. :(

Črne Pure Flow imajo še vse številke. Uuuuaaaa pa sam 6 eur poštnine.

Dexi...kako pa prideš do dodatnega popusta?
Trenutno se zelo splača kupovati iz http://www.sp24.com/, pri uporabi kupona SP24-SOMMER-12 dobiš ekstra 30% popusta na celoten znesek. Tako so me Salomon Crossmax + poštnina stale samo 66€, pri nas so pa 135€, skoraj nisem mogel verjet

Scooby:
Tole je ve eni drugi temi uporabnik Mayne napisal...poskusi s temle kuponom, menda dela.

Copati so pa res mamljivi, pa še prekleto poceni. :D
 miha_z
Meni se je sedaj na blef izšlo 8) . Prej nisem upal na blef.
Je pa res, da sem kupil tanovi model kayano, imel sem pa že prej ene tri -štiri starejši model. Sem vzel pač isto številko in upal, da ni kake velike spremembe v velikosti številk :wink: . No ni je :lol:
Sicer je bil pa nakup tudi toliko ugoden, da bi za nabavno ceno najbrž hitro lahko prodal naprej enkrat obute superge. Sicer niti nebi naročeval na netu...
lp,
Miha

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA