Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pisanje poročil se je sicer že začelo v temi vabil, pa jo dajmo raje posebej.

Matjaž, hvala za fotke. Videl sem, da si bil sicer prijavljen in sem imel pred tem v mislih, da bi se tebe držal. Pozdravi se.

Zahvaljujem se tudi vsem navijačem ob progi in se jim hkrati opravičujem, ker nikogar nisem pozdravil, saj nikogar nisem videl, čeprav sem slišal vzklike mojega imena. Tema, gužva, utrujenost in gledal sem le naprej kot furmanski konj.

Posebne čestitke ženski TF štafeti za 3.mesto z našo Karmen Jakob na čelu.

Timing tekme super, prav tako vzdušje na progi, čeprav so se že na samem štartu zgodili padci. Tekma mi je všeč, veliko tekmovalcev in gledalcev, označena dobro, prav tako osvetljena. Za samo hitrost pa sem našel 3 probleme: 1. ostri ovinki, 2. ozka grla, 3. gužva na progi in zato precej cikcakanja ob prehitevanju.

Z mojim tekom sem zadovoljen, 11. mesto absolutno. Je pa tu še ena zanimivost: lani na ljubljanskem maratonu sem 10-ko tekel 37:18, včeraj pa tole 10-ko prav tako v Ljubljani 37:17.

Evo, sedaj pa začnem spet s polmaratoni.
Ojla ;)
Super vzdušje in še boljša družba!...kaj hočeš še več? :D
Najprej čestitke ženski TF štafeti za res odlično tretje mesto!!!
Prišle, odtekle in stale na stopničkah...bravo! :laola
Tudi člani moške TF štafete smo se "borili k levi", marskido od nas je dosegel PB kar se tiče pulza :lol: , kar je zadostovalo za 4. mesto med štafetami! :clap:
Bravo soborci in drugo leto revanš sledi! :wink:

Drugače pa res luštna prireditev oz. druženje, koncert na Kongresnem smo sicer mejčken zamudil, ker se je analiza mal zavlekla :-- ... zato pa še enkrat vse čestitke vsem TF-jevcem in ostalim tekačem, navijačem za navijanje in organizatorju za odlično organizacijo! :clap:

Matjaž hvala za fotke in upam, da se čimprej srečamo na štartu brez tvojega fotoaparata :wink: ...see ya :D
No, da še jaz malo dodam. Bil je res prijeten večer v tekaški družbi. Moj tek: ja z njim sem zadovoljna, prvi krog sem tekla z Kepico, ki je hotela na začetku malo jamrati, da ona tega tempa ne zmore, pa se je izkazalo :lol: ....,no naslednje tri pa sem potem odtekla sama, čas je bil kar malo presenetljiv saj letos še nisem odtekla 10ke pod 50 min. Na progi sem pogrešala samo okrepčevalnico z vodo, zato sem jo " nafektala" od gledalcev in tudi dobila :D , družba, analiza in ....se razume tekačem primerna :lol: :lol: :lol: .
Na koncu pa 4to mesto v kategoriji, kadar sem 4ta, se zmerom nasmejim, ker mi je to asociacija na tae-ta :lol: :lol: .

:wink:

Bravo mi vsi :laola
Matjaž hvala za fotke :)

Tekma je bila super, res je bilo veliko gužve na progi, posebej ko so se nekateri dali vštric , tako da nisi mogel mimo.
Naša štafeta je na koncu pobrala 3. mesto, s čimer smo bli zelo zadovoljni. Smo že na štartu vedeli, da višje ne bo šlo :)
tae napisal/-a:Pisanje poročil se je sicer že začelo v temi vabil, pa jo dajmo raje posebej.

Matjaž, hvala za fotke. Videl sem, da si bil sicer prijavljen in sem imel pred tem v mislih, da bi se tebe držal. Pozdravi se.

Zahvaljujem se tudi vsem navijačem ob progi in se jim hkrati opravičujem, ker nikogar nisem pozdravil, saj nikogar nisem videl, čeprav sem slišal vzklike mojega imena. Tema, gužva, utrujenost in gledal sem le naprej kot furmanski konj.

Posebne čestitke ženski TF štafeti za 3.mesto z našo Karmen Jakob na čelu.

Timing tekme super, prav tako vzdušje na progi, čeprav so se že na samem štartu zgodili padci. Tekma mi je všeč, veliko tekmovalcev in gledalcev, označena dobro, prav tako osvetljena. Za samo hitrost pa sem našel 3 probleme: 1. ostri ovinki, 2. ozka grla, 3. gužva na progi in zato precej cikcakanja ob prehitevanju.

Z mojim tekom sem zadovoljen, 11. mesto absolutno. Je pa tu še ena zanimivost: lani na ljubljanskem maratonu sem 10-ko tekel 37:18, včeraj pa tole 10-ko prav tako v Ljubljani 37:17.

Evo, sedaj pa začnem spet s polmaratoni.

Tae, čestitke :laola za odličen tek oz. uvrstitev... :clap:, tale tek je kar zahteven zaradi številnih klančkov in veliko ovinkov... :) Očitno si tudi ti v zelo dobri formi... :clap: :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA