Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
četrto mesto na olimpijskem teku na Jesenicah v petek :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem prispela še jaz v tale klub 4 (in nisem bila zadnja ženska :-- )
4. mesto v kategoriji Super šprint triatlon MB 13.6.2010

Če veljajo triatloni tudi :wink:
Uporabniški avatar
 maca
ondan me je Tae opozoril, d aje treba za vpis v klub imeti štiri uvrstitve in točne podatke, torej:
5. 4. 2010, Vipava, Gradiški tek
4. 10. 2009, Nabrežina, Marat. del Carso
16. 5. 2009, Radenci, MTS
5. 10. 2008, Nabrežina, Marat. del Carso

:clap:
Sem uradno sprejeta?
Uporabniški avatar
 tae
Priznam, da zadnje čase nisem kaj dosti spremljal foruma. Kot smo že malo nazaj ugotovili, je zame presenetljivo še zanimanje za tole "čudno" lestvico. Evo, jutri malo "apdejtam" zadevo.
Uporabniški avatar
 tae
Najprej osveženo stanje na dan 15.6.2010:

1. edo-brko 63x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 16x 4. mesto v slabih 5-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. Bojan Ambrožič 8x 4. mesto v zadnjem času po spominu
6. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
7. spela* 5x4. mesto v cca 2-eh letih
8. maca 4x4. mesto (v celotni zgodovini jih je bistveno več)
9. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu
10. radolca 3x4. mesto (ali sem prav preštel)

Maca :arrow: za vpis na lestvico so dovolj 3 četrta mesta
lenči :arrow: kopiram pravila iz prve strani:
Namenoma odpiram temo v "splošni debati" in ne pri lestvicah, ker bo nekaj posebnega. Namreč zanima me, če je na forumu še kdo takšen, ali sem morda že zmagovalec. Po končanih tekmovanjih se ponavadi govori o prvih treh (najhitrejših), nehvaležnem 4. mestu in morda o zadnjem mestu. Vsi ostali so nekako razporejeni vmes od 5. do zadnjega mesta. Tisti, ki že dlje časa spremljate ta forum, boste vedeli, da se je že večkrat omenjalo "taetov sindrom", pa "taetovo mesto (uvrstitev)",...

Mene zanima kateri forumaši ste mi podobni v tem pogledu. Štejejo pa dejansko 4. mesta na tekmovanjih, bodisi absolutno, bodisi v kategoriji, ali pa končna skupna uvrstitev večih tekov po kakšnem pokalu.

Minimalno število četrtih mest mora biti 3x. Zakaj?
- Če si le 1x 4. je to lahko le slučaj
- Če si 2x 4. to pomeni, da si še vedno malo prepočasen za medaljo
- Če si 3x 4. obstaja verjetnost, da si mi podoben
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae, jaz mislim, da sem bil do sedaj 3 x 4., vendar nisem popolnoma siguren, ker si te uvrstive ne pišem, tako, da ne vem če spadam na tvojo lestvico... :)

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Ker me je miciM (Matjaževa Polonca) spomnila na tole temo iz davne preteklosti, sem pobrskal malo po svojih elektronskih zapiskih in ugotovil sledeče:

Na današnji dan, sem se skupno udeležil že 164 tekem. Od tega sem bil že 23x četrti (štejejo absolutne uvrstitve ali v kategoriji). Zanimivo je, da je ravno moja najbolj priljubljena številka 23. Zakaj? Ker sem rojen 12.11., seštevek pa je 23.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Ker me je miciM (Matjaževa Polonca) spomnila na tole temo iz davne preteklosti, sem pobrskal malo po svojih elektronskih zapiskih in ugotovil sledeče:

Na današnji dan, sem se skupno udeležil že 164 tekem. Od tega sem bil že 23x četrti (štejejo absolutne uvrstitve ali v kategoriji). Zanimivo je, da je ravno moja najbolj priljubljena številka 23. Zakaj? Ker sem rojen 12.11., seštevek pa je 23.

Tae, jaz sem bil letos že tolikokrat četrti... :shock: :oops:, da bi brez problemov lahko postal član tvojega kluba, samo seštet moram zadevo... :)
Uporabniški avatar
 tae
Ti kar seštej, pa spet oživimo to lestvico. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tae, da nisi ti gledal snoči tistega filma o številki 23 :lol:
Drugače pa bi tudi jaz dobil ustrezno mesto na tej lestvici ... prejšnji teden v Logarski :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tae
ZdravkoC napisal/-a:Tae, da nisi ti gledal snoči tistega filma o številki 23 :lol:

Zdravc, nisem gledal tega filma. V čem je bila fora?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA