prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 josst
Ima mogoče kdo izkušnje z njimi iz prve roke? Predvsem me zanima kako se obnesejo na trdih podlagah (asfalt)? Sicer večino tečem po travniških, gozdnih in makadamskih poteh, ampak občasno tudi po asfaltu..

Hvala vsem za pomoč :)
Uporabniški avatar
 Sebi
Z njimi sem več kot zadovoljna (sploh za ceno 35 funtov)! Ko sem na primer s Speedcroskami tekla kakšne 5km makedama - me je nabilo in so me bolela stopala. Ko sem s Skylonkami tekla po terenu - nič ne "primejo"... Zato sem nabavila Canadia, ki so za mešan (nezahteven) teren super. Za bolj zahteven teren pa še vedno ostajam pri Inov8.

Pred 14 dnevi sem z njimi odtekla 53km, ta petek 42 km (vmes kar nekaj asfalta) in sem zadovoljna z blaženjem. Nič me niso stopala bolela, nobenega žulja nisem fasala, tudi prstov mi ni nabilo. Edino kar je - profil sem pa že kar lepo "znucala"...

Pod črto: za moje pojme super čevelj!
Uporabniški avatar
 natasa
Živjo,

tudi sama sem jih nabavila na priporočilo Sebi in moram reč, da so vrhunski!!!!

Prvi pravi test sem naredila na 12 ur rekorda Šmarne gore. Izkazali so se odlično, v 48 km nisem dobila nobenega žulja, stopala me niso prav nič bolela, pa tudi oprijem se mi zdi super. Res je, da z njimi ne tečem po asfaltu, zato so po več kot 150 km še kot novi :D .

Ocena 5!!!

LP, Nataša
Uporabniški avatar
 vencelj
dexi27 napisal/-a:Mal pobrskaš in najdeš tole

viewtopic.php?f=27&t=16245

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jaz takrat svoje številke kanadie nisem dobil, salomonke so zelo majhne številke, 47 pa ni bilo in potem sem spet pristal pri mizunkah (cabrakan).

LP, vencelj
 legi86
Ve kdo mogoče kje bi jih lahko probal v Mariboru? :)
Bil sem namreč v Hervisu in Intersportu in jih niso imeli....
 milk
legi86 napisal/-a:Ve kdo mogoče kje bi jih lahko probal v Mariboru? :)
Bil sem namreč v Hervisu in Intersportu in jih niso imeli....

Superge so res dobre, še posebno za zahteven gorski teren in ne predstavljam si, da bi bile lahko katere še boljše.
V Ljubljani so jih imeli v Intersportu, najbrž tudi v Mariboru premorete kakega. Če jih tam ni, potem se pozanimaj če jih dobijo ali pa jih imajo kje drugje.
Uporabniški avatar
 čara
No, tele sem včeraj videla v Tomas sportu...in sedaj me zanima. Kakšen je oprijem pri šprintanju po mokri travi in blatu?

Ima kdo izkušnje?
 no.vo
čara napisal/-a:No, tele sem včeraj videla v Tomas sportu...in sedaj me zanima. Kakšen je oprijem pri šprintanju po mokri travi in blatu?

Ima kdo izkušnje?

Pri šprintanju po mokri travi in blatu drsi prav vsak copat. Sicer ne vem kaj je tvoj namen tega šprinta, vendar potem ti predlagam, da si raje kupiš dereze :D

Drugače pa super in poceni copat!
Uporabniški avatar
 čara
Agility :) In zdaj je že rosno, mokro na treningih...kakšne tekme pa so tudi v dežju /po dežju.
 DeLTa
Kar se tiče Kanadie imajo nov model v Intersportu (Maribor) in to v akciji, sam sem ga sprobal na tekaški stezi. Copat zelo dobro sede na nogo, zagotovo ne pušča žuljev, sam sem imel problem, saj se mi je zdel pretrd. In sem šel ter nabavil addidas response 19 gtx... napaka. Včeraj pretekel z njimi 15 km po gozdu, sicer je res da ni bilo blata ampak relativno kompaktna podlaga, še danes me bolijo noge. (stopala in gležnji) Preizkusil sem vse modele salamonka in speedcroske mi super sedejo ampak me moti pronatorski lok, obstajajo speedcroske, ki imajo nevtralni podplat?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA