Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Držite se
Upam, da tokrat tudi Hoja udejani svojo željo
Tudi mene je mikalo, pa vedno pač ni dovolj časa
Glede vremena pa boste res uživali :D
Uporabniški avatar
 janezs
https://plus.google.com/photos/115716222052982162515/albums/5786653388336382369?authkey=CLu22MfE3Na0OAPozdravljeni
Res ,tisti, ki ste ostali doma ste veliko zamudili. K 24 se je udelezil samo Tomaz, ki je postal novi clan kluba K-24 . Na njegovo zeljo sem tudi prestavil na petek. Noc sva imela jasno ,z nekaj vetra in kar precej hladno. Kot skoraj vedno je tudi tokrat sin Ales spremljal z avtom, sedaj ze v sali doda, da si on in avto zasluzita diplomo. Zjutraj pri Kumru srecava se dva, ki sta se spoprijela s potjo, casovno nekaj malega pred nama. Izbrala pa sta meni zoprno smer cez Pikovo. Temni del poti sva prehodila do vrha Olseve, ko se je zdanilo, sva dobila zalet za vrh Raduhe. Tomaza bom kar sedaj pohvalil, da se je celo pot dobro drzal. Posebno se del poti Krizan -Urslja gora. Ves dan naju je spremljalo cudovito vreme. Tako, da je bilo 22 ur in 28 min en sam uzitek. Hoja res ti je lahko zal in tudi drugim, ki ste oklevali. Sledijo tudi slike.

Lp od Janeza.
Nazadnje spremenil janezs, dne 10 Sep 2012, 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
 hoja
janezs napisal/-a:Pozdravljeni
Hoja res ti je lahko zal in tudi drugim, ki ste oklevali.

Lp od Janeza.

Najprej čestitke :clap:
Ko tole berem,mi je res malo žal,v opravičilo pa dodam,da smo v petek ob enih zjutraj startali proti Triglavu (ob 5h iz Krme,ob 10h Aljažev stolp,ob 14h Krma).Želja po K-24 je bila še po prihodu domov,na koncu je padla odločitev,da si K-24 zasluži lepe spomine brez pretiranih muk :D,sedaj čakam novo priložnost :wink:

Lp Helena
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, čestitke --- eni pa smo se udeležili Pohorskega gozdnega teka :-)
Uporabniški avatar
 janezs
Pozdravljeni , hvala vsem skupaj za cestitke.
Ja ,vem, kdor dela ta dela, vsi smo aktivni na razlicnih podrocjih. Priloznost prav gotovo bo, ker sem ze med hojo planiral novi krog. Zal pa je vse tako hitro minilo, da tocnega datoma nisem dolocil. Bil pa sem izjemno navdusen nad Tomazem.Poznam ga od malih nog kot vstrajnega. Sicer je on od zacetka zatrjeval, da bo zadovoljen ze s tem, da opravi krog. Med potjo sem opazil, da lahko naredi vec in mu nisem pustil "lenarit". Proti koncu je pa ze gledal na to, da se ura cimprej ustavi. Za konec bom napisal Zvonetove besede. Krog in vreme sta bila za bogove. Midva sva dodala vstrajnost in cas. Lp.
Uporabniški avatar
 zvone
janezs napisal/-a:Pozdravljeni , hvala vsem skupaj za cestitke.
Ja ,vem, kdor dela ta dela, vsi smo aktivni na razlicnih podrocjih. Priloznost prav gotovo bo, ker sem ze med hojo planiral novi krog. Zal pa je vse tako hitro minilo, da tocnega datoma nisem dolocil. Bil pa sem izjemno navdusen nad Tomazem.Poznam ga od malih nog kot vstrajnega. Sicer je on od zacetka zatrjeval, da bo zadovoljen ze s tem, da opravi krog. Med potjo sem opazil, da lahko naredi vec in mu nisem pustil "lenarit". Proti koncu je pa ze gledal na to, da se ura cimprej ustavi. Za konec bom napisal Zvonetove besede. Krog in vreme sta bila za bogove. Midva sva dodala vstrajnost in cas. Lp.

Čestike obema!

:laola

Verjamem, da je bilo nepozabno (kot vedno)!

Lep pozdrav ! Zvone
Uporabniški avatar
 jernej555
Čestitam :D Tokrat se je res vreme poklapalo in vama namenjalo prelepe razglede. Sam bi se pridružil ampak morem prej malce počiti ahilovo tetivo. Drugič, upam da mi enkrat letos še uspe ta prelepi krog :D
 kristijank
Najprej en lep pozdrav vsem, sem nov član foruma. V petek sva se s prijateljem lotila podviga K24, na poti sva srečala g. Janeza in Tomaža, ki jima moram čestitati za uspešno opravljeno pot :clap:, ker nama pa ni ratalo, prišla sva do travnika potem pa so naju podplati preveč boleli in sva odnehala.
Bo potrebno še malo potrenirati in si utrditi stopala in potem ponovno poizkusiti :)
Uporabniški avatar
 janezs
Kristjan in Jaka, zelo sem vesel, da nista napisala, nikoli vec in podobne oslarije. Se bomo pogovorili in pot na novo zastavili. Vajin videz je kazal dosti vec, kot do Travnika. Mislim, da sta se prehitro predala. Napako sta napravila ze na Durcah. Poskusimo znova. Lp.
 kristijank
Pot je res super, zato bi bil resnično hvaležen, če bi se enkrat dobili in malo pogovorili kako se je pravilno lotiti.
Uporabniški avatar
 zvone
kristijank napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem, sem nov član foruma.ker nama pa ni ratalo, prišla sva do travnika potem pa so naju podplati preveč boleli in sva odnehala.
Bo potrebno še malo potrenirati in si utrditi stopala in potem ponovno poizkusiti :)

Pozdravljen Kristijan!

"To so prava dejanja in besede"!

Kapo dol!

Prepričan sem, da bo vama "drugič" sigurno uspelo.

K- 24 ni kar tako!

Moje čestitke obema za pogum in doseženo! :laola

Lep pozdrav! zvone
 kristijank
Hvala Zvone!

Razmišljam, da bi se naslednji mesec spet lotil K24, ker mi enostavno ne da miru :D

Je mogoče še kdo zainterisiran da bi šli skupaj?

LP
Kristijan
Uporabniški avatar
 janezs
Ja Kristjan 30.09. je polna luna. Ko bo v tistih dneh lepo vreme se jaz odpravim na pot.
Uporabniški avatar
 janezs
Lep pozdrav.
Iz torka na sredo, ce ne bo kaksnih vremenskih slabosti, bi prehodili K24. Vec bi napisal jutri zvecer. Janez
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA