področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

spela*
A res? :lol:
In glede na to, da si na TF doslej napisala 4 prispevke in v vseh štirih govoriš o tem, da si "našla" to trgovino, sploh ne dvomim, da si jo res našla slučajno in da ne gre za reklamo. :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Ko smo ravno pri reklamah, mene so na zadnje prepričale Hoferjeve! Res ne vem, kdaj so mi katere tako ustrezale. Je pa res da so malce debelejše, za bolj hladne dni. Cena ? Še enkrat več kot v zgornji reklami, samo dobiš jih pa dvakrat toliko... ;)
 ton
Špela, se pač dekletu nogavice nenormalno dopadejo, ne...
Wega, imaš prav. Sam sem očitno zadel ene tanjših, občutki pa so zelo v redu - hoferce se skoraj najbolj približajo najbolj opevani (in žal najdražji) firmi.
Uporabniški avatar
 lojze
meni so daleč najboljše - imam zelo lahke noge občutna razlika z ostalimi, ki sem jih poizkusil, cena 6 do 7 Eur (odvisno od akcije). Letos pretekel 633km.
imajo ženske in moške modele.
opis: http://sl.sportsdirect.com/karrimor-com ... ens-415049
Karrimor Compression Nogavice Moški
Uživati vaš naslednjo vožnjo v v Mens Karrimor stiskanje nogavice, featuring anatomsko oblikovan čevljev in progresivno stiskanje okoli noge za maksimalno udobje. Ti mens stiskanje nogavice tudi koristi od oblazinjeni pete, edini in toe plošče za izboljšano šok absorpcije kot zaženete.
kupil v sportdirect.
Uporabniški avatar
 ZHAK
lojze napisal/-a:Karrimor Compression Nogavice Moški
Uživati vaš naslednjo vožnjo v v Mens Karrimor stiskanje nogavice, featuring anatomsko oblikovan čevljev in progresivno stiskanje okoli noge za maksimalno udobje. Ti mens stiskanje nogavice tudi koristi od oblazinjeni pete, edini in toe plošče za izboljšano šok absorpcije kot zaženete.
kupil v sportdirect.

Če nogavice kot prevod kvalitetne so, jih sigurno kupil bom ne.
Uporabniški avatar
 Misho76
ZHAK napisal/-a:
lojze napisal/-a:Karrimor Compression Nogavice Moški
kupil v sportdirect.

Če nogavice kot prevod kvalitetne so, jih sigurno kupil bom ne.

Hehehe ... Yoda, Vojne zvezd :lol:
Uporabniški avatar
 lojze
prevod je na spletni strani in se tudi opravičujejo, ker je avtomatski, nogavice pa sem kupil v sportdirec v supernovi v kopru za 6 evr.
Uporabniški avatar
 lojze
Je pa zanimivo, da se nekateri spotaknete ob googlov prevod, ne gledate pa vsebine. Dejstvo je, da kompresijske nogavice CEP in podobne so v cenovnem razredu okoli 50 Eur, te v sportdirect pa okoli 6 Eur. Imam oboje, tako da sem preizkusil ene in druge in so za normalne teke (trening) tudi te za 6 Eur čisto v redu. Za tek predlagam , če se kdo odloči, da si vzame manjšo številko kot ima številko noge. Mimogrede sem letos te nogavice preizkusi tudi za smučanje in so se odlično obnesle ( številka kot imam številko noge).
 Jola
Tudi tisti, ki imate danes 3657 svojih prispevkov in več, ste imeli nekoč enega ali 4, tako da naj vam to ne bo merilo in ocena o smotrnosti pisanja. Če je to forum....pa lep dan vsem, tudi tistim z enim samim prispevkom !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA