Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi meni se zdi zanimiva prireditev. Ne razmišljam o organizatorju, kaj bo s tem pridobil in kaj ne. V Planico pridem zaradi nove in zabavne izkušnje. :mrgreen: Se vidimo!
Uporabniški avatar
 vencelj
Debata o namenu, smiselnosti itd.,...takih tekov je out.
Organizator se je že zdavnaj odločil, prireditev bo, kdor se je bo hotel udeležiti, se bo, če bo imel čas, če pa ne , bo svojo neudeležbo pač obžaloval...Komur ni všeč, ga pač ne bo tam oziroma bo šel nekam, kjer mu bo bolj ustrezalo.
Ne maram gorskih tekov, vem pa, da tudi v tekaškem svetu rabimo osvežitve, sicer postane vse skupaj en sam dolgčas. Na idejo o 400-tkah na velikankah sem prvič naletel v gorskotekaškem informatorju za leto 2012 (Tomo namesto uvoda..) in zame je bilo prijetno presenečenje, odmik od standardov. Odmik od dolgčasa. To mi je všeč :!:

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 13 Sep 2012, 06:17, skupaj popravljeno 1 krat.
 klas
andrejl napisal/-a:v primeru dežja bo tekma na dol :wink:

Res je, v primeru snega pa seveda s smučkami :D
Uporabniški avatar
 muc
spela* napisal/-a:A to se teče prav po skakalnici, ne po stopnicah, ki so namenjene vzponu na vrh? :shock:

Špela, če jaz prav zastopim se teče kvalifikacije po travnatem delu skakalnice(doskočišču) do odskočne mize, finale pa po istem delu ampak čisto do vrha skakalnice...na kakšen način prideš do tja, se pa vsak znajde po svoje :wink:
Uporabniški avatar
 jedrnat
klas napisal/-a:
andrejl napisal/-a:v primeru dežja bo tekma na dol :wink:

Res je, v primeru snega pa seveda s smučkami :D

Aha, zdaj mi je jasno kako se postane smučarski skakalec... :mrgreen: :lol:
Uporabniški avatar
 gasperd
Tole je res enkratna super stvar :clap: :clap: :clap: in velika poživitev za gorski tek.

Kdor v to dvomi naj gre v Planico in se prepriča.

Ne vem če bom tekmoval (mogoče bi, če bi bilo 100x gor dol :lol: ) bomo pa navijali za potencialnega kandidata za zmago :arrow: Let's go Peter Oblak :hello:
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Dons smo bli na testu na velikanki, po dežju, še v mokrem :twisted: :twisted:
Je kr divje, ker klanc je tok da te na hrbet meče, sam dobr da ne gledaš dol ampak sam 2 metra pred sabo.
Za vse ki vas zanima trasa, štart bo na dnu klanca, približno tam k od letalcev noben več ne zdrži na dilah, če pristane. Drika (teče ali hodi) se po doskočišču - travi (ne po štengah zraven), do vrha hrbtišča (kvalifikacije), v finalu pa isto potem še direktno na mizo (bodo naredili posebne štenge direkt) in potem po zaletišču povsem do vrha (tisto napravo na vrhu bodo odmaknili in na koncu naredili še nekaj dodatnih šteng da se bomo zavalili direkt na podest).
Danes v mokrem je spodaj drselo sprejemljivo, malo po rokah in se da. zgoraj na zaletišču pa les drsi za pop**. Dobro da o prečne dilce, ki so zelo priročne in nasploh super za napredovanje, je Majk (Mikloša) reku, da veliko bolje kot v Kulmu. Če bo mokro bo res še dodatna težava, ker če stopiš mimo te prečne dilce, se padcu ne izogneš (je stestiral Majk).
Zdj veste (skoraj) vse skrivnost, nekaj smo jih še zadržal zase seveda, da bo bolj zanimivo in zabavno! :--
Se vidmo! :laola
 lukamr
Živjo!
Trije člani štafete, smo zaradi poškodbe ostali brez četrtega člana. Če je kdo pripravljen preteči 100m v štafeti je lepo vabljen, da se nam pridruži.
Uporabniški avatar
 samostojni
:laola
vencelj napisal/-a:Debata o namenu, smiselnosti itd.,...takih tekov je out.
Organizator se je že zdavnaj odločil, prireditev bo, kdor se je bo hotel udeležiti, se bo, če bo imel čas, če pa ne , bo svojo neudeležbo pač obžaloval...Komur ni všeč, ga pač ne bo tam oziroma bo šel nekam, kjer mu bo bolj ustrezalo.
Ne maram gorskih tekov, vem pa, da tudi v tekaškem svetu rabimo osvežitve, sicer postane vse skupaj en sam dolgčas. Na idejo o 400-tkah na velikankah sem prvič naletel v gorskotekaškem informatorju za leto 2012 (Tomo namesto uvoda..) in zame je bilo prijetno presenečenje, odmik od standardov. Odmik od dolgčasa. To mi je všeč :!:

LP, vencelj

:laola Vencelj prov maš :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: vsak zbere kar paše mu :clap: :clap:

Mi gremo pa na tole :
    http://www.fcc-slovenia.si/sl/bled-2012
de nau dolgcajt :lol: bo kar zanimivo ke se jih je čez 150 prjavlenih nabral :Feng :Fger :Fita :Fslo pa še drugi.... :cast1: :juhuhu: :juhuhu: sam zastav ni na voljo :-- :-- :--

Če u te mel voljo pridte pogledat k na Bled :driver: pol ke u te oddelal hribček :cast: pa vase kej dal :piti: :toast: :beer: .

Je fajn za pogledat kak se :lauf: giblje u opremi gasilski :oops: :roll: :shock: k zrak pa s sabo nosiš :oops: ga ni tolk za zajet :nono: k ga ute vi mel :D frišnga :rol:

Dobr se ogrejte :nono: :nono: :nono: prej :hello: :hello: :hello: :lauf: :lauf: :lauf: de nau poškodb mišic :ignore: :cenz: :-(( zarad hitrega štarta pa naklona k gor čez :( :D :o :shock: :mrgreen:

Mejte se

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA