Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Naslov, ki ne pove nič, zato ga vsak pravi "firbec" odpre. :D

V nedeljo 16.9.2012 nas bo kar nekaj prisotnih na Eko maratonu v Mariboru. Včasih je bila navada, da smo se forumaši po tekmi dobili, kaj skupaj spili, kakšno rekli in se malo poveselili. V zadnjem času se mi zdi, da tega ni več. Zato predlagam, da se tudi tokrat po tekmi kje dobimo.

Domačine prosim, da predlagajo lokacijo.

Pride naj kdor želi pa, da vidimo koliko se nas bo zbralo.
 spela*
Ne vem, zakaj se reče "eko" maraton, če se boste pa v Maribor večinoma pripeljali z avtomobili. :D
Tako da tudi ne vem, zakaj se reče "eko" analiza, če bo ta v Mariboru. Zame to ni "eko", zate pa tudi ne. :--
Predlagam staro Ljubljano. :D

Seveda me pa ni treba jemati resno. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Špelca-marelca, prva si potrdila mojo teorijo o firbčnosti. :D
Uporabniški avatar
 jedrnat
spela* napisal/-a:Predlagam staro Ljubljano. :D

Čuj ti nea se hecaj f toten Maribori...predlagam gostilno Štajerc (ko si v ciljnem izteku na trgu Leona Štuklja se obrneš proti Ljubljani in po 50m zaviješ na desno na teraso gostilne).
Uporabniški avatar
 tae
jedrnat, mariborske Viole in ljubljanski Dragonsi se ne marajo najbolj. Jaz osebno imam s Štajerci čisto dobre izkušnje. Ali bo ta tvoja predlagana gostilna Štajerc o.k. ali se bomo še kaj tepli? :D
Uporabniški avatar
 jedrnat
tae napisal/-a:jedrnat, mariborske Viole in ljubljanski Dragonsi se ne marajo najbolj. Jaz osebno imam s Štajerci čisto dobre izkušnje. Ali bo ta tvoja predlagana gostilna Štajerc o.k. ali se bomo še kaj tepli? :D

He, he...tako kot ti nisi iz LJ, tudi jaz nisem iz MB...tak, da midva lahko samo pijema :toast: tepejo pa se naj drugi :nono:
Uporabniški avatar
 tae
Se mi zdi, da ni preveč zanimanja za after druženje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA