Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kiliana zelo cenim, ker ga osebno zelo dobro poznam. Tudi on študira in to zelo upešno, govori tekoče 5 jezikov. Res pa da mu ni potrebno delati, ker ima pač precej sponzorjev, tako da ima lahko večino časa posvečenega treningu in tekmam. Nekateri omenjate Western States 100milj...on je od začetka vedel, da nima možnosti za zmago. Pa ne zato, ker bi bil utrujen, ampak ker western states ni pravi gorski ultramaraton, kjer bi bil lahko on najboljši. Western states je precej 'flat' različica gorca :lol: Bomo vidl kaj bo letos na UTMB, kjer bosta nastopila menda oba, ki sta ga prehitela na WS100... Vsekakor pa vem, da je šel Kilian na WS100 bolj zarad Salomona, kot zarad sebe...pač je precej velik ameriški trg, Kilian pa največji promotor...
Seveda pa ne primerjam opreme in dosežkov izpred 40 let in danes, čeprav Kilimanjaro ni Himalaja, superge pa so poznal tudi že 40 let nazaj...
Je pa povsod isto, tko kt v kolesarstvu eni obožujejo Armstronga, drugi ga sovražijo, v smučanju Bodeja itd...pa sta oba vrhunska, ne glede na vse! :laola
Letos na UTMB pridejo prvi štirje z lanskega Western States 100.
1. Geoff Roes 15:07:04
2. Anton Krupicka 15:13:53
3. Killian Jornet Burgada 16:04:49
4. Nick Clark 16:05:56
In sedemkratni zmagovalec WS100 Scott Jurek.
Če bo vreme dirko dopustilo, po mojem jo bo,
se bo z zlatimi črkami pisala ultraška zgodovina.
:laola
PeterM napisal/-a:Letos na UTMB pridejo prvi štirje z lanskega Western States 100.
1. Geoff Roes 15:07:04
2. Anton Krupicka 15:13:53
3. Killian Jornet Burgada 16:04:49
4. Nick Clark 16:05:56
In sedemkratni zmagovalec WS100 Scott Jurek.
Če bo vreme dirko dopustilo, po mojem jo bo,
se bo z zlatimi črkami pisala ultraška zgodovina.
:laola

Pa naša legenda gorski tekov : MACUH PETER

Kaj če bi raje odprli novo temo. Ultra Traill Tekači, Ali Najboljši Trail tekači , top ultra trail tekači. No nekaj takega.

V tej temi, bi tako pisali o uspehih Kiliana, Krupicke, Scott-a,... ter njim podobnim.

Aja Nejc, ne mislit, da imam kaj proti Jornet Kilianu. Ne poznam ga osebno. Sem ga pa nekajkrat videl, gledal in poslušal, ko je imel intervju. Zdi se mi res fajn dečko. Spremljam njegove dosežke. Spoštujem ga in tudi vse njegove dosežke, tako ultra tekaške, turno smučarske, kot sky race tekme,.. Nisem pa vedel, da govori toliko jezikov.
Pač moti me samo to, ker ga imate za pol Boga.
Je le človek, ki ima talent, poleg tega pa garač. Ker pa je to s pridom združil, je rezulat tu.

Lp Jure - Cveto
Tudi letošnji TDG gre počasi h koncu, prvi v cilju Španec Oscar Perez z najhitrejšim časom do sedaj 74.56,31 . Tekmo so morali vmes prekiniti zaradi plazu nato pa napravili obvoz. Vglavnem zadeva je noro dobra in... dolga, srbijo podplati ko spremljam, glede na dolžino organizacija fenomenalna, vendar nobenega naših (vsaj jaz ga nisem zasledil) Drugače pa več tu: http://www.tordesgeants.it/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA