prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zajc napisal/-a:Računajte na eno skromno okrepčevalnico na Slovenčevi po 8:40 uri. Tisti, ki bo prej prišel, bo pač ostal lačen in žejen.

Imel bom samo vodo, radensko, kokakolo, stisnjen pomarančni sok, napolitanke, energijske tablete, perskindol (zadnjič smo imeli na okrepčevalnici napol-invalida).

Imel bom samo..... :shock: to je postrežba kot v živilskih trgovinah. :clap: :clap:
Loni napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
marjan napisal/-a:Vendar se me boj, v torek sem naredil PB na klasičnem K-Rožniku :--

Jaz pa že en teden brez teka :--( a ne veseli se prezgodaj, sem pa trmast ko Gorenjci, tako da .... :-- :--

Primorci smo še malo bolj trmasti, a ne, Rosi :--

Res je :wink: :D
pajo napisal/-a:
AVI napisal/-a:Mogoče pa še kakšne punce pridejo (na polovičko) seveda... :wink: :D

Aleluja. Se mi ne bo treba preveč matrat. Ker če bi bila samo Loni bi bil kmalu kaput.

Pajo, z Loni se ti pa ni treba bati, se zna u nulo prilagoditi, samo v klancu jo moraš spustit, da se mal zdivja :mrgreen:
Pridem tudi jaz - na celega. Tokrat je ura začetka bolj človeška kot zadnjič, upam, da bo kakšna počasnejša skupina, ker moja orientacija na PST že pod vrhom Golovca običajno odpove :oops:
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA