Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Avi, čestitam za fenomenalen rezultat :clap: :cast1: Ko sem prebral poročilo bi celo pomislil, da si imel še kr nekaj "lufta", ki ga boš probal izkoristiti enkrat drugič? Mislm, ko praviš, da se je kar naenkrat zdanilo in je bil že cilj :shock: Tukej mi deluješ nekako...sveže :D
Prav vsakemu od vas pa definitivno želim lepo vreme, če boste šli še kdaj :wink:
Jest siromak, pa tako kot piše jan_jan, pike nabirat.
jan_jan napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:Peter tvoje poročilo je odlično :clap: Krajši kot je stavek, bolj je eksploziven :D V bistvu nestrpno čakam tvojo naslednjo ultra zgodbo, da bom lahko užival ob branju!

Tudi jaz.

:lol: :lol: :lol:

Matej-jethro in jan-jan, upam, da se v meni
skriva še kakšna ultra. Potem bo tudi zapis.
Njen naravni spremljevalec.

Stavki so kratki. Ljudje danes nimajo časa brati debelih špehov.
Ob dolgih preizkušnjah nastane obilo materiala. Tega izklešem
v nekaj drobnih prebliskov. :D
matej-jethro napisal/-a:Avi, čestitam za fenomenalen rezultat :clap: :cast1: Ko sem prebral poročilo bi celo pomislil, da si imel še kr nekaj "lufta", ki ga boš probal izkoristiti enkrat drugič? Mislm, ko praviš, da se je kar naenkrat zdanilo in je bil že cilj :shock: Tukej mi deluješ nekako...sveže :D
Prav vsakemu od vas pa definitivno želim lepo vreme, če boste šli še kdaj :wink:
Jest siromak, pa tako kot piše jan_jan, pike nabirat.

Problem je bil v tem, da na postojankah nisem videl (ali pa morda ni bilo označeno) koliko je še do konca oziroma kje sem. Dvakrat sem še vprašal...pa sem dobil :shock: pogled. :lol: :lol: :lol: Potem se s tem nisem več ukvarjal in sem enostavno tekel... :D :D In res mi je na koncu ostalo nekaj dinamita v nogah, tako sem lahko še bolj užil vse skupaj, kot pa da bi se "privlekel" na cilj... :D :wink: :lol: :lol:

Drugače pa, da ne bo kdo mislil, da je bilo enostavno...hrib je hrib in klanec je klanec...ki ga je potrebno premagati..če pa je vmes še sneg, dež, veter, tema, mraz...potem je vse skupaj...hm...hm...zanimivo? :lol: :lol: :lol:

In še čestitke vsem soborcem... :clap: BRAVO :clap: za tek in vsa poročila...čeprav nekdo je še obljubil enega... :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA