prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
Mihamilic76 napisal/-a:Zdravo,

Kaj menite o Camelbak bidonih?
http://www.cult-trgovina.si/kat.php?idsk=4&IDM=HDS

Prijatelj kolesar mi ga je priporočil za tek. Baje, da res ne smrdijo ne ne puščajo ter da so iz ta dobre plastike (bpa free).

Hvala za komentarje.

Miha

Nič drugega kot to, da jim ti reklamo delaš (in da si se na forum prijavil samo zaradi tega). :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Bom pa jaz malo antireklame naredila, od vseh znamk, katere sem "gratis" dobila zraven nahrbtnikov, mi dotični še najmanj ustrezajo. Ustnik mi ni všeč, pa že večkrat ga je bilo treba s tal pobirati, kupila drugega, ista zgodba... Ga imam samo še za rezervo vseh rezerv.
 vroom
Tisti kolesarski (CamlBack Podium), ki so narejeni po principu, da ti ni treba imeti več kontakta z usti (ker voda brizgne, ko malo stisneš bidon) in ki imajo lock-out sistem, so brezvezni. Imajo precej zakomplicirano sesttavo pokrova, ki ga je zelo težko kvalitetno sčistit, tako da se potem notri lahko zaredijo glivice. Sam nisem navdušen nad njimi - težva je, ker jih druge firme kopirajo in delajo bidone na podoben način.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA