Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

tae napisal/-a:klopotec, jaz sem te videl. (a se spomniš v ciljni ravnini na mostu, 2 "tekača" na tvoji levi strani, hodila sva proti trgovskemu centru). Že dolgo nazaj sva se spoznala, vendar priznam, da nisem vedel, da si to ti. :oops:

Vem tae, sem te tudi jaz videl in pokimal, ampak sem mislil da pozdravljam nekoga drugega. V zadnjem hipu sem videl da si to ti.
Ja ni kaj, dobro si tekel. Čestitke.
mihaambroz napisal/-a: Koncni cas: 1:42:06, uzitek nepopisen, telo se v dobrem stanju. Prvotni cilj je bil uzitek, drugotni rezultat. Jutri se z veseljem prijavim na Ljubljanskih 21  P.s:dosti casa sem letel ob forumasu Tomaz 77, kot sem videl na majici napis  Lp, Miha

Najprej čestitke za prvega mihaambroz, me veseli da sva letela skupaj, čeprav te še ne poznam, ob prvi priliki se spoznava, morda že na Ljubljanskem maratonu.

Čestitke organizatorju in vse tekmovalcem, bilo je odlično!

Fotke:

https://picasaweb.google.com/atles73/MB ... _unmluf2Sw

LP Tomaž
Organizator je objavil rezultate z linkom na posnetke. Link zahteva prijavo preko facebooka. Morda sem staromoden, ampak zakaj bi moral imeti FB profil, ce zelim do posnetka!! A kdo pozna way around?
boatjan napisal/-a:Sem videl enega v modri majici in modrih tekaških hlačah. Klopotec, če to niste bili vi, potem sigurno niste bili edini.

Ah gotovo nisem bil jaz, ker zgledam tako mladosten, da me gotovo ne bi vikal, he,he.

Ne majice nisem mel plave, ampak belo od Radenskega maratona, hlače pa res modre.
jedrnat napisal/-a:Organizator je objavil rezultate z linkom na posnetke. Link zahteva prijavo preko facebooka. Morda sem staromoden, ampak zakaj bi moral imeti FB profil, ce zelim do posnetka!! A kdo pozna way around?

Povej svojo štartno številko pa ti pošljem direkt povezavo ;)
Tole je bil zame čisto prvi maraton :juhuhu:
Deset kilometrov smo pretekli brez težav. Smo = jaz in moja mala vprega :driver:
Bilo je nepozabno. Predvsem prihod v cilj in prekrasno navijanje. Vsem, ki ste mi namenili kakšno besedo ali pa le nasmešek - HVALA! :laola

Moja fantka sta tudi uživala v rikši in sta bila super pridna. Skratka bil je zares super dan. Sedaj pa novim zmagam naproti.
Bi pa bila zelo zelo zeelloooo vesela kakšne fotografije našega teka. (ne bo nas težko prepoznati - mami, ki potiska rumeno rikšo z dvema fantkoma) :wink:
thinkblue napisal/-a:
jedrnat napisal/-a:Organizator je objavil rezultate z linkom na posnetke. Link zahteva prijavo preko facebooka. Morda sem staromoden, ampak zakaj bi moral imeti FB profil, ce zelim do posnetka!! A kdo pozna way around?

Povej svojo štartno številko pa ti pošljem direkt povezavo ;)

Predlagam, da kar objaviš povezavo za številko xxxx. Ostali bomo pa sami spreminjali cifre..

Hvala...
Ok, potrebno bo le malo matematike:

DIREKT LINK DO VIDEOPOSNETKA ZA EKO MARATON:
http://www.ekomaratonmaribor.si/uploads/video/hhmmss_xxxx.avi

Pri tem je:
hhmmss čas, ki si ga dosegel (tisti, ki je bil napisan na semaforju, ko si pritekel v cilj), npr. če si pritekel v cilj v 1h 22min in 33sek vpišeš tam številko: 012233
xxxx pa je tvoja štartna številka

Pa veselo gledanje :) Upam, da se najdete, mene so posneli samo kakšno sekundo :(
Lanski Eko maraton je bil moj tekaški začetek, kjer sem se udeležil teka na 10km. Takrat je bila to zame nepredstavljiva razdalja in velik dosežek. In ravno pravšnja doza evforije, da sem postal odvisen od teka. Vmes smo malo trenirali, pa imeli nekajmesečne pavze brez teka zaradi poškodb, ki so bile posledica pretiravanj in začetniških napak.
Tokrat sem tekel 21ko. Start je bil prehiter, tempo nad načrtovanim. Pa saj ne bi bil jaz, če ne bi kljub vsemu vztrajal v tem tempu. Tako hitro ne tečem niti pol krajše razdalje. Ni bilo lahko! Vmes je bila huda borba z glavo, ki je začela nagajati in poslušati svinčene noge. Spomnil sem se nekaj motivacijskih od raznih tekaških kerlcev in prepričal glavo, da so še rezerve in hopla poletel v cilj s časom 1:27:23. :clap: Kako, mi še vedno ni jasno! Morda je pomagalo to, da sem pozabil doma pulzmeter, katerega bi najbrž poslušal in prilagajl tempo. Torej od sedaj naprej brez pulzmetra na tekme :lol:

Hvala :TF) od vas črpam energijo in motivacijo za dlje in hitreje. Neverjetni ste! Ekipi Eko maratona pa vse pohvale za odlično organizirano prireditev!

Še dobro, da mi je Timing uspel odčitati čip v cilju, ker sem ves evforičen preskočil tepih :lol: http://www.ekomaratonmaribor.si/uploads/video/012723_2334.avi
mamiteče napisal/-a:Bi pa bila zelo zelo zeelloooo vesela kakšne fotografije našega teka. (ne bo nas težko prepoznati - mami, ki potiska rumeno rikšo z dvema fantkoma) :wink:

A to?
Slika
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA