Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
Srečno, pajo!

Veš, klopotec, v resnici so rezultati pomembni toliko, kolikor zadovoljstva ti dajejo. Ker sicer bi lahko rekli, da v življenju nič ni pomembno. Res se v takih trenutkih - ali ko človek zboli ali izgubi drago osebo - zdi, da nič drugega ni pomembno, ampak v resnici ni tako.
Drugače pa se strinjam. Ravno danes sem - zaradi Pajotovega zapisa tule - razmišljala, kako drugače je kot pred letom. Še pred meseci sem se pritoževala nad plačo (ki je slaba, a se je z njo vseeno dalo dokaj normalno preživeti), stečaje sem poznala iz medijev, zdelo se mi je, da je Grčija nekje daleč - in jo dojemala na podoben način kot leta 2010, ko sem bila v Atenah in so bili ljudje kljub krizi vseeno optimisti.
Danes moram paziti na vsak evro, ljudje, ki ostajajo brez službe, so v moji neposredni bližini, ne več anonimneži, Grčija ni več tako daleč, strah pred odpuščanji je tukaj. Ne pozivam k revoluciji, ampak ... se bojim, da po neki točki preloma ne bo druge rešitve.
 spela*
klopotec napisal/-a:Maš prav. Tudi s pozivom ne bi bilo nič narobe.

Ja, verjetno res. Dobra stran vstaj je, da imajo ljudje končno občutek, da imajo moč.
Ker če samo čakamo, kaj vse nas še čaka, to prinese še dodatno nezadovoljstvo zaradi občutka nemoči in nezmožnosti ukrepanja ...
Ampak - a imamo pogum?
 klopotec
Morava se to midva nekje na samem zmenit za začetek.Saj veš kako je to, vsem na očeh, he,he.
Uporabniški avatar
 pajo
Prvi dobiček še ne gre v mošnjiček. Ali pa. Prezgodaj je še za kaj več. 19:30h prišel domov in hop v Asics čeprav sem bil lačen ko pes. Ni prijetno začeti nekaj čisto na novo pa še to je hm ... Brez vez in poznanstev danes ni NIČ! Se zanašam na to. Drugače sploh ni nobenih šans. ZS še vedno dela. :D LP vsem skupaj in pa HVALA. Saj veste za kaj.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Pajo drži se...

To, da si tako hitro dobil povabilo na razgovor je sedaj že pravi uspeh. Je pa res da imajo še tako vabljive službe (na pogled) polno zakulisja - al so dejansko že oddane, al te kljub vsem dobrim lastnostim, kvalifikaciji, izkušnjam... sploh ne povabijo na razgovor. :--(

Sicer se pa vedno najde kakšna rešitev, samo vstrajati je treba... :clap:
Uporabniški avatar
 Matej_Tarahumara
Pajo, upam da najdeš delo čimprej...nikomur ne privoščim borze, še najmanj po poštenim in delovnim ljudem, ki tam pristanejo zaradi krivde drugih!

Malo bom izkoristil tvojo temo, ne zameri, ker sem pa tudi sam v polnem iskanju nove zaposlitve. Iščem pa delo predvsem v tujini, Avstrija, Nemčija ali kje drugje.Iščem delo v proizvodnji, turizmu, skladišču in logistiki (disponiranje ipd.). Inženir logistike. Tut živet grem gor med tednom, če je to zahtevano!

Znanje tujih jezikov ni problem (Angleško odlično, nemško dobro, Jugojeziki klasika).

Če kdo za karkoli ve, kak kontakt, prosim info na ZS in HVALA!
 Neja13
Matej, še išče službo? Kolega se je pred kratkim zaposlil v Avstriji in je rekel, da gor kar naprej iščejo... Če je še aktualno se lahko pozanimam...
Drugače sem pa tudi sama v iskanju novega delodajalca... grrrrr :(
Pozdravček!
 Neja13
Matej_Tarahumara napisal/-a:Če kdo za karkoli ve, kak kontakt, prosim info na ZS in HVALA!

Poslano na ZS!
Pa čimveč sreče....

Pozdravček!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA