Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Ker vem, da nekateri komaj čakate, ne bom dolgovezil. Obvezno čtivo pred prijavo se nahaja TUKAJ, ostale informacije pa najdete na spletni strani Sladkih6.

Prijaviti se je možno samo še po dogovoru od petka, 22.09. dalje.Prijava je veljavna le v primeru, ko je hkrati izvedeno tudi plačilo, kar lahko preverite s vpogledom v štartno listo - TUKAJ.
Nazadnje spremenil Vreme, dne 19 Sep 2012, 16:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Štartna lista je osvežena, z vsemi, ki ste do danes nakazali štartnino, prosim preverite svoje prijave.

Trenutno je prijavljenih 110 tekmovalcev. Prosim vse, ki ste izpolnili prijavnico, da tudi čim prej nakažete znesek štartnine in nam omogočite, da čim prej končamo z zbiranjem prijav.

Za vse, ki se nameravate prijaviti še od tega sporočila dalje, naprošam, da preverite možnost plačila prijave na sladkih6@gmail.com .

Prosim tudi ,da se na zgoraj navedeni mail javi Stane Mažgon.
Uporabniški avatar
 Vreme
PRIJAVE TRENUTNO NISO VEČ MOŽNE

Čakam na plačila vseh prijavljenih do petka, potem javim koliko prostih prostih mest je še ostalo.
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:takrat bo tudi lista prijavljenih osvežena...... predvidevam ?

Štartna lista je osvežena vsaki dan v popoldanskih urah, tudi danes je tako :wink:
 spela*
Vreme napisal/-a:PRIJAVE TRENUTNO NISO VEČ MOŽNE

Čakam na plačila vseh prijavljenih do petka, potem javim koliko prostih prostih mest je še ostalo.

Tile forumovci so čisto nori! :shock:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Upam, da bo Vasko prišel notri, sem mu komaj včeraj uspel povedat za prijavo. Na listi ga še sicer nisem videl.
Spet bo letelo. Letos grem na osebnega :beer:
 blacklemun
zaradi gužve v začetku tedna nikakor nisem uspel plačati in se prijaviti na sladkih 6. Zanima me če je še kako možno in glede na to da sem bil lani, si res želim biti tudi letos zraven. Prosim, prosim. :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
blacklemun napisal/-a:zaradi gužve v začetku tedna nikakor nisem uspel plačati in se prijaviti na sladkih 6. Zanima me če je še kako možno in glede na to da sem bil lani, si res želim biti tudi letos zraven. Prosim, prosim. :roll:

Žal kaj več prostih mest ni. Bom videl koliko bo še jutri plačanih štartnin glede na prosta mesta..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA