Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lep in zelo solidno organiziran maraton. Sploh glede na to, da je udeležba bolj skromna (glede na Ljubljano). Mi je pa fajn, ker se ves čas srečuješ z maratonsci (če tečeš 21 in si nekje bolj pri repu) :oops:

Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potem se lahko celo leto hvalim s tem :lol: Samo se mi zdi, da ni imel ravno posluha za to :wink:
Nazadnje spremenil nana, dne 19 Sep 2012, 23:27, skupaj popravljeno 2 krat.
nana napisal/-a:Lep in zelo solidno organiziran maraton. Splog glede na to, da je udeležba bolj skromna (glede na Ljubljano). Mi je pa fajn, ker se ves čas srečuješ z maratonsci (če tečeš 21 in si nekje bolj pri repu) :oops:

Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potm se lahko celo leto hvalim s tem :lol: Samo se mi zdi, da ni imel ravno posluha za to :wink:

haha nana, dobra ni kej... :lol:

p.s.
muc mora bit tud kakšen vikend doma, ker drugače imajo miši žur :--
muc napisal/-a:
nana napisal/-a:Lep in zelo solidno organiziran maraton. Sploh glede na to, da je udeležba bolj skromna (glede na Ljubljano). Mi je pa fajn, ker se ves čas srečuješ z maratonsci (če tečeš 21 in si nekje bolj pri repu) :oops:

Sem v MB nekaj nagovarjala muc-a, da bi šel na 42, da bi imela motivacijo priti pred njim v cilj. Potem se lahko celo leto hvalim s tem :lol: Samo se mi zdi, da ni imel ravno posluha za to :wink:

haha nana, dobra ni kej... :lol:

p.s.
muc mora bit tud kakšen vikend doma, ker drugače imajo miši žur :--

Si mi iluzijo zbil že v Logarski, ko si rekel, da greš v Crikvenici samo na 1/2. Eh! Še žal ti bo za tale Zagreb, ko bova z Rafom prav fletna poročila napisala :--
raf napisal/-a:bom tudi sam probal tole polovičko, ker pol trase itak že poznam od Čazme in me firbec matra ali je v drugo stran isto tako ravno ,kot v desno. :lol:

Trasa ni ista, tudi pol ne.
kolikor sem videl se teče mimo stadiona in tam je bila tudi trasa Ultre...seveda pa ne bom razočaran, če bomo obiskali še uno znamenito ulico predvojih dam,ki so čakale na padalce :mrgreen:
Cilj in start je pri banu, oziroma prijavni šotor je tudi tam ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA