Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

*Dejan*
Meni je Polar G5 senzor nameril 3,31 km.
Tudi sam sem bil nekoliko presenečen nad smerjo štarta. Ko sem pristal nekje na sredini štartne kolone, sem vedel, da se lahko odpovem hitrejšemu teku. Ulice preozke za prehitevanje in preveč počasnejših tekačev, da bi lahko hitro mimo njih švignil. Nekoliko se je odprlo šele od magistrata naprej. Takrat sem lahko šele nekoliko pospešil s tekom.

Lahko bi organizatorji nekoliko bolje poskrbeli za razdelitev kuponov za majice na cilju. Nastala je takšna gužva in prerivanje, da sem se že zbal, da se ne bi ponovila kakšna Lipa. Ko sem končno uspel prilesti iz te gužve popolnoma preznojen (od svojega in tujega znoja), me je pričelo zebsti in sem le še obrnil proti avtu pa domov.
Evo, jaz sem včeraj tudi tukaj tekel... :D Gužva je bila velika... :evil: , vendar vse dobro organizirano...podelitev štartnih številk, oddaja opreme... :clap:edino čakanje na štart je bilo kar (pre)dolgo :evil:, vendar je vseeno kar hitro minilo v dobri družbi TF-jevcev... :TF) 8)
V glavnem na štartu sem se poskušal postaviti čim bolj spredaj, vendar mi je uspelo samo do 4. oz. 5 vrste, kar je bilo premalo :evil:, da bi lahko hitreje štartal :shock:, tako, da sem po štartu moral kar nekaj časa čakati na prosto pot oz. hitrejši tek... :?
Po cca 300 m sem začel s prehitevanjem (prvi km je bil v 3.33 min/km), do sredine klanca v zadnjem km sem uspel držati dober tempo, pred ciljem sem malo popustil in me je prehitelo nekaj tekačev... :oops:
V cilju sem imel čas 11.36 min... 8), Garmin mi je nameril 2.96 km in povpr. tempo 3.57 min/km tako, da sem s svojim tekom zelo zadovoljen... :D, še posebej, ker se mi je verjetno malo poznal nedeljski polmaraton... :) in nisem pričakoval tako hitrega teka... :shock:
Ja nč, zdej pa priprava na Gorski tek na Vogel v soboto... :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Jap, gužvaaaaaaaaa in seveda kultura na štartu...brez besed :? ...ampak smo zmogli, upam da vsi brez večjih poškodb...tek od začetka do konca "kukr gre" :lol: ...zaslužena palačinka in čimprej v dolino...na umirjen čvek ob kavici...očitno sem že res mal prestar za take dogodivščine! :wink:

p.s.
drugo leto?!...pridem navijat :D
 iztok p.
No pa še jaz ! Prvič na takem teku , že z startom je bila p....! Ne razumem, postavi se v prvo vrsto ,pol pa lepo počasi ? Gužva , letel je med mizam . Do hriba je letlo noro v hrib pa sem mal zaribal ,tam nekje 13 min pozabil ugasnit uro . Da ne omenjam kupone za majce ! Drugače pa nora dogodivščina !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA