Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Silvesterski tek po ulicah starega Kranja
TD Kranj
Koroška cesta 29, 4000 Kranj
tel.: 04 236 30 30, faks: 04 236 30 31
e-pošta: td.kranj@siol.net
URL: http://www.turisticnodrustvo-kranj.si
Silvestrski tek po ulicah starega Kranja je tradicionalna prireditev, ki se začne dve uri pred novim letom. Vsi udeleženci so nagrajeni s hrano, pijačo in priznanji, najhitrejši pa še s posebnimi nagradami.

Zaenkrat vem le to....
Uporabniški avatar
 ziga
KDAJ?
31.december 2004 ob 22.00 uri

KJE SE DOBIMO?
V prostorih Zveze društev za tehnično kulturo, na Tomšičevi ulici (nasproti hišne številke 11)

ŠTART:
Pred Mestno hišo, v starem mestnem jedru Kranja

DOLŽINA:
Proga bo krožna in dolga 700 metrov, pretekli pa boste lahko največ šest krogov.

PRIJAVE:
Pol ure pred začetkom teka v prostorih Zveze društev za tehnično kulturo

ŠTARTNINA:
500 tolarjev

VABLJENI !!!
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Zanimivo :roll: . Zelo zanimivo.
Če bom v Ljubljani so velike možnosti, da pridem pa še razdalja je primerna, ni mi ravno do šprinta v Ravnah (1150m).
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz ny napisal/-a:Zanimivo :roll: . Zelo zanimivo.
Če bom v Ljubljani so velike možnosti, da pridem pa še razdalja je primerna, ni mi ravno do šprinta v Ravnah (1150m).

Se pravi......VSI VABLJENI, ... da še središče Kranja enkrat preplavi horda :TF) ...Okolico in Brdo pa itak vsi poznamo.. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
Če se zdravje ne poslabša pridem. Vidim da ima tek okroglo obletnico 10. po vrsti. Ali je kdo že tekel na katerem in če lahko opiše malo vzdušje in progo, ter kje se lahko parkira :lol: .

LP Darko
Uporabniški avatar
 miro
Darko stari del mesta je zaprt, tako , da boš malo pešačil. Drugače je vzdušje kar dobro , sedaj je malo boljše , ko se je "rajanje" preselilo na drugo lokacijo , saj ne dobivaš petard pod noge.
Jaz sem tekel že nekako 6x, potem pa počakam na pol noči, ko je na začetlu Novega leta , veličasten ognjemet.
Dosedaj so nas še zmerom postregli z malico, pa tudi primorci so že prišli tečt.
Drugače pa ni organizacija preveč bleščeča, je pa to poseben dan in kasnejše rajanje , ki odtehta vse slabosti.
Lp
Miro
Kar se tiče parkiranja na Silvestrski večer, problem je enak kot v vseh mestih, kjer so takrat množične prireditve. Torej, vse je zasedeno.

Namig, ne vem, koliko poznaš Kranj. Najbolje je, če se mestnemu središču približaš iz smeri Planine ali Huj. Kakšen "plac" se vedno najde. Podrobnejšo informacijo ti pa ne upam podati, ker bom imel tudi sam težave z iskanjem parkirnega mesta. Vsekakor, do pol kilometra pešačenja ti ne uide, razen, če boš zgoden.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA