Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:laola ko pa se vračate z Vogla :driver: se pa glih mem peljete :driver: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: taman de se ustavte na kakšnem :beer: :piti: :toast: pa še tole pogledate sej bo bliz ceste :rol:

Dober se mejte tjakaj gor :clap: :juhuhu: pa se še kej narajmamo :clap: :juhuhu: :rol: morebiti

Lepo ga bo oddelati :rol: je mal drugačen pristop pri dihanju :oops: :cry: :shock: vse s sabo neseš :cast:

Uživejte tam gori :juhuhu:

:laola Tole pa seže do :heart
    http://www.24ur.com/novice/slovenija/prijatelja-odnesli-na-triglav.html
:laola sami znani z mojga konca :clap: :clap: CARSKO more takole bit :cast1: :juhuhu: :juhuhu: :cast1:
Lepota je u mejhnih stvareh, ki ti naredijo VELIKO stvar :heart :laola
A ima kdo kak plac v avtu iz Ljubljane, ker sami se mi ne da gor vozit? No, saj na splošno se mi kaj zelo ne da, zato pa iščem malo motivacije :wink:
Triglava sem si ta teden že nagledala več kot preveč. Me močno daje, da bi šla fante in dekleta v Planico gledat, tu je šla motivacija za Vogel v maloro.
Vencelj, na Triglav ne trzam več, če sem iskrena, zdaj samo gor pogledam in rečem, glej ga, ata. In to je to, tudi če nikoli več ne grem gor.
Repinc, do kdaj pa je treba ponucati karto za gondolo nazaj v dolino? Ker če pridem, bi morda vse skupaj še podaljšala vsaj s skokom do Vogla, ker pri meni se ni za bati, da bi na tekmi kaj zelo pretiravala. In temu primerno bi bil moj ruzak malo večje sorte... A to je možno???

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA