Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
56,8 km cestnega kolesa. 2,5 km peš hoje v hrib in dol. Od doma do Rudijevega doma na Donački gori, od tam peš in bos na vrh Donačke, potem pa nazaj domov. Super trening!
:clap:
Uporabniški avatar
 jegart
Uh danes pa 31,4 km treninga in to 17,7 km teka v hrib in 13,7 teka navzdol .Štartal zjutraj od doma na 420 m n.v in obrat na 1180 m n v .Pot je bila Javornik Podkraj Šrotnek in Prežihovina do kmetije Prežih ko je Voranc tam začel pisati svoje Samorastnike .Naprej Smuč Koča in Naravske Ledine do zdnje rampe za Uršljo goro.Nazaj pa po isti poti domov .Nepozaben trenig ker so pogoji bili super in vreme enkratno .Lep vikend vsem tekačem tja do ponedeljka.Jegart
8.71 km teka. Tempo tek.
Najprej 10 minut počasnega teka, nato 20 minut teka s povprečnim tempom 3:57 na km (skupaj 5,06 km), nato 10 minut izteka.
:D
84,44 km cestnega kolesa.
Od doma čez MP Leskovec na Hrvaško, mimo Trakoščana, do Maclja (MP Gruškovje), kjer sem dobil dolg nos, ker ne moreš po avtocesti čez mejni prehod z kolesom :roll: , zato podaljšal do Đurmanca in čez MP Dobovec in Rogatec nazaj domov.

Hrvati imajo lepe asfalte na cestah izven avtocest!
Uporabniški avatar
 dexi27
Miroslav napisal/-a:84,44 km cestnega kolesa.
Od doma čez MP Leskovec na Hrvaško, mimo Trakoščana, do Maclja (MP Gruškovje), kjer sem dobil dolg nos, ker ne moreš po avtocesti čez mejni prehod z kolesom :roll: , zato podaljšal do Đurmanca in čez MP Dobovec in Rogatec nazaj domov.

Ja kak pa sma se te zgrešila, glede na to, da sem bil jaz na šihtu na MP Dobovec 8)
dexi27 napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:84,44 km cestnega kolesa.

Ja kak pa sma se te zgrešila, glede na to, da sem bil jaz na šihtu na MP Dobovec 8)

Mogoče si medtem ravno TF čekiral, pa ti je en hitri kolesar čez mejo pobegnil.... :mrgreen:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA