Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
bondi napisal/-a:Tistih poceni letov z AirBerlin iz Celovca je konec...menim, da nam ostane samo avtobus!!! a o tem se bomo pogovarjali potem, ko bomo na št. listi.

Zase lahko trdim, da avtobus do Berlina ni opcija. Na štartni listi definitivno bom... pa če celo noč dežuram :D

Jaz z busom tudi ne grem - sem pač na komot, mi je bilo že do Sarajeva prejšnji vikend čista muka :roll:
bondi napisal/-a:Preveč ste se razpisali o prevozih in nastanitvah.To je v tem trenutku manj pomembno. Najvažnejša je skupinska prijava, da dobimo štartnino po 60 eur. . Lani (za letošnji tek) je bilo prvih 10k razprodanih v manj kot 24 urah!!!

Ne vem sicer o kakšni skupinski prijavi je govora, da ne bi kdo na to zaman čakal... kolikor jaz vem, smo tisti, ki smo se o Berlinu pogovarjali, dogovorjeni, da "pazimo" na prijavo, se obvestimo in se sami prijavimo. Bo pa tole res "na juriš" :D
HEJ tekačice in tekači, štejte tudi mene prosim zraven za skupinsko prijavo za Berlinski maraton...je v redu, če tečem samo 21ko? Glede nočitve se bom najbrž koordinirala sama, ampak ta maraton bi pa res rada šla pretečt! :) Komu in na kak način se naj javim za moje osebne podatke? Prosim na ZS, kdor koordinira zadevo, res bi rada šla zraven! Tekaški pozdrav vsem!
sportasica napisal/-a:HEJ tekačice in tekači, štejte tudi mene prosim zraven za skupinsko prijavo za Berlinski maraton...je v redu, če tečem samo 21ko? Glede nočitve se bom najbrž koordinirala sama, ampak ta maraton bi pa res rada šla pretečt! :) Komu in na kak način se naj javim za moje osebne podatke? Prosim na ZS, kdor koordinira zadevo, res bi rada šla zraven! Tekaški pozdrav vsem!

Ni polovicke, samo maraton na razpolago. Berlin halbmaraton je aprila. LpM
OK,
opcij je kar nekaj. Avtobusni prevoz ali avto tudi meni ne ustreza, še posebej ne vožnja v povratku, ko si že itak ves polomljen od tekme. Kot že napisano je najprej na vrsti pravočasna cenejša prijava. Kdor bo izvedel termin odprtja spletnih prijav naj to prosim v tejle temi sporoči še ostalim.

Za ogrevanje pa, kdor ima čas in voljo, LAHKO SPREMLJA LETOŠNJI BERLINSKI MARATON V NEPOSREDNEM TV PRENOSU NA EUROSPORT, TO NEDELJO OD 8.45-11.30 :D

Lp, Matjaž
MatjazV napisal/-a: Kdor bo izvedel termin odprtja spletnih prijav naj to prosim v tejle temi sporoči še ostalim.

The registration for the BMW BERLIN MARATHON 2013 begins on October 25th at noon (CEST).
:D
Rollback napisal/-a:Evo, če bi se pridružili naši odpravi, vabljeni!

http://maratonc.si/?page_id=379/

Mi smo bili gor že dvakrat, tretjič zna biti še posebej fajn :D
Tahitrim bomo zrihtali tudi poceni štartnino - 60€.

Berlin, prihajamo! :D

Če me bo v ponedeljek še imelo (odvisno od nedelje), se prijavim. Bo pa obletnica druženja z Vitezi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA