prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

iztok p. napisal/-a:DO nedelje bo šlo bolj počasi, potem pa gasa,če si za ROSI64 ? Tko sem mislil ! Sem pa :rol:

Potem bo spet letelo :wink: :D prideta pa še dva malo bolj hitrejša od naju, tako da zajčico in zajca imava preskrbljena :lol: :lol: :lol: le slediti jima bova morala. :D
Še dva, Yogo in Marija, tempo 5min in drobiž.

mogoče pridem še jaz, če ne drugače se pa na PST.ju srečamo. Sigurno . V planu imam sicer 30 km tam cca 5 min/km... bom vidla

MojA kar pridi, bomo skupaj premagal 33km.
Akcija tudi to nedeljo :laola

Nedelja 23.9.2012
Start Fužinski grad ob 7h

Seznam se kar veselo polni :clap:

Cel krog:
ROSI64
anže.m - tempo 6min/km
t-bone
iztok p.
mojA - tempo 5min/km
Marija - tempo 5min/km drobiž :lol:
yogo - tempo 5min/km drobiž :lol:

Super bo :D kot vedno :wink:
Danes se nas je zbrala majhna skupinica :D večina od teh je pa bilo Red Bullovcev :lol: tako da se je že na startu kazalo po hitrem tempu :lol: :lol:

Jaz sem ubral tempo z anžetom, saj je napovedal, da gre tempo okrog 6min/km :D
No ni bil tempo okrog 6min/km, ampak sva šla v pogovornem tempu v enakomernem tempu okrog 5:20 min/km, tako da je na koncu ura pokazala nekaj minut čez 3h, s pvprečnim tempom 5:35min/km. :D Super trening, :D predvsem pa je bil to trening "po pameti". :wink:

Hvala anžetu za prijetno družbo in klepet med tekom (ni čudno, da bo jutri dež :lol: :lol: ), zajcu en velik poklon spoštovanja :cast: :cast: saj nam je spet pripravil dobro obloženo okrepčevalnico. :D

Vsem ostalim hvala za družbo in klepet na koncu :D

Čez en teden pa stvar ponovimo :laola
:cast1: Bravo vsem. Mi je žal, da se vam nisem uspel pridružiti. :bum:
Včeraj zvečer sem uspel sesuti tetivo in bi vas danes samo oviral :roll:
Sem obrnil en solo PST, v obratni smeri. Na koncu je ura pokazala 3:20. Glede na nogo je bil na koncu občutek pri fužinskem gradu tak :juhuhu:
Današnji PST je bil res en lep trening. Rosiju hvala za družbo. Je bla res odlična, ker ko se počitim dobro tud velik govorim :D
Energije za popoldanske aktivnosti je pa tud še nekaj ostalo.
Zajcu 1000x HVALA za okrepčevalnico :laola
Coca cola je zagrabila in zadnjih 10km je šlo celo enkrat pod 5min/km, tako da me je Rosi enkrat celo mal dobronamerno pobremzu.

V nedeljo pa itak ponovimo zadevo.
Zajcu še enkrat hvala za okrepčevalnico, Rosiju pa za prijetno družbo.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA