Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Slika

Pozdravljen/a!

Pohorje ali K-24, ali... Veter me je "odnesel" na Koralpe (severovzodni del).

Všeraj mi je uspel 10 urni trekking po severovzhodnem delu Golice (avstrijskih Koralp). Bilo je res nepozabno. Vsekakor zelo priporočam obisk. Poglej kaj slikce ko boš (če boš) imel kaj časa. Mogoče dobiš idejo za kakšen izlet.

SLIKCE: http://zvone.blogspot.si/

Škoda, da se mi ni kdo pridružil.

Lep pozdrav! zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 24 Sep 2012, 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Čestitke Zvone, samotarski lisjak. Lepe slike si naredil, maš dobro oko, lepe reči opaziš.
Bi hotel napisati kje si začel, kje si hodil in kje končal.
Naša trojica je danes naredila en štiriurni treking po hribčkih okoli Ljutomera in nam je lepo uspel. Priprave na prečenje Pohorja čez 14 dni. Vmes sem prijateljema razlagal o stvareh, ki se jih ti lotevaš. Res si dober navdih za nas navadne smrtnike. Moj poklon.
Sem videl da si se tudi ti udeležil Eko maratona, pa se žal nisva videla. Uživaj na novih poteh.
Slika

klopotec napisal/-a:Čestitke Zvone, samotarski lisjak. Lepe slike si naredil, maš dobro oko, lepe reči opaziš.
Bi hotel napisati kje si začel, kje si hodil in kje končal.
Naša trojica je danes naredila en štiriurni treking po hribčkih okoli Ljutomera in nam je lepo uspel. Priprave na prečenje Pohorja čez 14 dni. Vmes sem prijateljema razlagal o stvareh, ki se jih ti lotevaš. Res si dober navdih za nas navadne smrtnike. Moj poklon.
Sem videl da si se tudi ti udeležil Eko maratona, pa se žal nisva videla. Uživaj na novih poteh.

Hvala Iztok!

Veseli me, če mi uspe koga "zastrupiti" z naravo. Sigurno je tudi tebi lepo pri srcu, če uspeš koga navdušiti za tek bez copat ali le tek. Moje čestitke za uspešen trening. Prepričan sem, da bo vam čez dva tedna uspelo.

"Tudi tebe naj noge nesejo kjer ti "želi srce".

Lep pozdrav in uspešene priprave! zvone

P.S.Če se mi izzide, se vam mogoče tudi pridružim čez Pohorje (če lahko).

TURA KORALPE SEVEROVZHOD: z vzponom na greben Koralp sem začel v Stamz-u na Reinischkogel (1463mvr) in naprej po označeni proti proti Hebalmu , potem naprej proti Handalmu in proti Deutschlandbergu. Tja (iz MB) in nazaj( MB) pa "malo peš" in "malo z avtostopom" ( ampak, to ni zgodba za TF).
Bravo Zvone :clap: :clap: fajn podvig

Tudi jaz sem malo zastrigel z ušesi, ko sem prebral Koralpe - severovzhodni del, zato bi vprašal isto kot klopotec, pa evo ...mam vmes že odgovor. :D

Od tam je tudi meni Golica namreč bolj neznana, zato bom malo poštudiral tvojo pot :)

vsakem primeru pa fenomenalne fotke, vsa čast ti :clap:
klas napisal/-a:Bravo Zvone :clap: :clap: fajn podvig

Tudi jaz sem malo zastrigel z ušesi, ko sem prebral Koralpe - severovzhodni del, zato bi vprašal isto kot klopotec, pa evo ...mam vmes že odgovor. :D

Od tam je tudi meni Golica namreč bolj neznana, zato bom malo poštudiral tvojo pot :)

vsakem primeru pa fenomenalne fotke, vsa čast ti :clap:

Slika

Hvala Janez!

Več ali manj sem zdaj Golico (Koralpe) "koliko toliko spoznal" (po delih). Sledi (kdo ve kdaj) prečenje celotnega pogorja Koralp.

Kot kaže, se da skozi tudi z gorskim kolesom (to bi bil izziv za tebe).

Po delih ali v celoti, Golica si vsekakor zasluži obisk v vsakem času.

Zelo priporočam po E6- evropski peš poti.

Drži se in lp. zvone

SLIKCE: http://zvone.blogspot.si/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA