Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

tae napisal/-a: Vreme za tek smo imeli idealno, zato je cilj uspel. (Podatki iz moje ure: razdalja 21,32 km - daljša proga, čas 1:23:08, povprečni tempo 3:54 min./km, porabljene kalorije 1446-tega podatka nikoli ne gledam). ZADOVOLJEN.

PFF
KJE JE ŠE 42KM.... :lol:
kovit, saj veš, da sem vsakič vesel, ko se spet malo javiš. Očitno iz pozadine še vedno čakaš sovražnika. Do maratona mi manjka samo še en polmaraton. :D Obivankenobija si sprovociral in nekako prepričal, mene ne boš. Imel sem sicer celo letos neke čudne misli, da bi ga odtekel, a so me hvala bogu že minile. Mogoče na Sladkih 6 pripravim kakšno presenečenje.

Kje se vidimo?
tae napisal/-a:kovit, saj veš, da sem vsakič vesel, ko se spet malo javiš. Očitno iz pozadine še vedno čakaš sovražnika. Do maratona mi manjka samo še en polmaraton. :D Obivankenobija si sprovociral in nekako prepričal, mene ne boš. Imel sem sicer celo letos neke čudne misli, da bi ga odtekel, a so me hvala bogu že minile. Mogoče na Sladkih 6 pripravim kakšno presenečenje.

Kje se vidimo?

Ja sem videl po prijavi za LM, da so te čudne misli zapustile...
:) Se vidimo na LM.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA