Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

šumadinac
@Jernej..zmagovalca lahko razglasimo za ultra delavca leta :mrgreen:...
Lohk pa kar se mene tiče, zberemo naziv primeren opravljenem šihtu 8)

@Zajc..za vse, ki bi radi letos odšivcali šiht na Planini in ga ne bodo mogl, se bom potrudu in drugo leto spet povabu delavce na sobotni šiht :)...in ti še z letnimi obrestmi vrnil Coca Colo s PST-ja :D
 šumadinac
1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
13. En tekač, ki sem ga srečal dons na Planini, pa ga nism vprašu za ime:oops:...
14. jernej555
15. Simon-dux...
 šumadinac
1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
13. En tekač, ki sem ga srečal dons na Planini, pa ga nism vprašu za ime:oops:...
14. jernej555
15. Simon-dux
16. Marjeta Istenič
17.Boris Istenič
18. Brane Stariha
19. Vesna Stariha...
Uporabniški avatar
 MAKALU
Lep pozdrav iz Kamnika :D tudi mene mika, da bi obdelal en šiht v vašem koncu :? ker sem bil na Planini zadnjič v davnih časih leta 1994 upam, da ne bom deloval preveč zgubljeno :D se vidimo v soboto ob sedmih :clap: še pohvala za Ultra šiht na Planini :clap: ime je enkratno in predvsem originalno, upam da se zadeva prime :laola

LP Andrej
Uporabniški avatar
 vencelj
Malce nostalgije (pa mi menda ja ne bo prešlo v navado):
:arrow: V obdobju, ko sva s Kosmačem večkrat rajžala po rekreativnih tekih v razne konce, je bil eden izmed njih tudi 20. septembra 1998: tek iz Stare Vrhnike na Planino. Takrat je zmagal Krebs (17:25), malce za njim je Kosmač (ki je šele začenjal svojo kariero) dosegel čas 17:44, moj dosežek je bil 20: 26 in pojma nimam, na katerem mestu sem bil.
(btw.: na šihtu bo trasa verjetno zelo podobna :?: );
:arrow: Dve leti kasneje, 15. oktobra 2000 se je odvijal 14 km tek Ulovka s štartom in ciljem na Planini. Tek je bil potem še večkrat, a se ga nisem udeleževal, ker je bil le en teden pred LM in ni pogojev, da saniraš posledice dolgih cestnih spustov na Ulovki...na vsakem koraku 21 km dolge proge sem čutil boleče posledice Ulovke izpred tedna dni.

8 ur gore-dole ( http://www.youtube.com/watch?v=JU5CH-FKnLQ ) :roll: :mrgreen:
 šumadinac
@makalu.. z veseljem pripišem še enga delavca na seznam :D

@vencelj.. ko sem si rekel, evo zdaj bom pa tud jaz šel na tek na Planino, ga kar ni bilo več...zadnji je bil leta mislim, da leta 2008 (ali 09). Sicer ne vem zakaj ni več teka, bi moral povprašati katerega od organizatorjev.
Za tek Ulovka sem pa slišal takrat v tistih časih...ampak me itak živa duša nebi prepričala, da grem tečt..., leta od 1997 do 2007 so bila striktno kolesarska, potem se je nekaj obrnilo.

No kakorkoli...ultra šiht ne bo potekal po trasi, kjer se je odvijala tekma, ker je začetek teka / vzpona preveč oddaljen od samega hriba...mi bomo začenjali direkt pod hribom :D

..še mala anekdota, ki sem so jo ravno spet spomnil..
Mislim, da je bila glih predzadnja tekma, ko sem se eno jesensko nedeljo zjutraj odločil, da grem tečt na Planino, ker je bilo bolj slabo vreme za na kolo...in nič...piham v klanec, nekje na sredi se prične dokaj gosta megla...in ko pridem malo pred kočo, kar naenkrat zagledam rdečobele trakove in glas po zvočniku. Čez par sekund vidim par ljudi, ki mi ploska in vzpodbuja... :shock: in takoj za tem slišim po zvočniku...in prihaja prvi skoraj minuto pred vsemi...in mi kapne...itak tekma...ajej budalo :roll: . Vse kar sem še lahko naredil je, da sem skočil s poti za trak in se zadrl, ne tekmujem, ne tekmujem! No, lepo počas sem odhodil zadnjih 10 višincev in čez pol minute res prileti prvi v cilj.. :mrgreen:
..niti približno mi ni kapnilo, da se tisti dan kaj dogaja na hribu, ker sem šel gor s čisto druge smeri, pot pa se priključi tisti po kateri je bila tekma ene 100 metrov pred kočo :)

Delavcev nas je že za eno fajn firmo (če se vpišemo vsi kot gradbinci, bomo skoraj največja gradbena firma pri nas :mrgreen: )
1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
14. jernej555
15. Simon-dux
16. Marjeta Istenič
17.Boris Istenič
18. Brane Stariha
19. Vesna Stariha
20. MAKALU...
Uporabniški avatar
 maca
no, dobro, no. Pa pridem še jaz :clap: . Dolgi treeeeening.

Sam bom rabla inštrukcije, kako se teče-vpisuje-štemplja :oops: .
Enkrat pač mora biti prvič :shock:
 šumadinac
Super, take mamo radi :D
maca, tud zame je bilo letos prvič na Šmarni gori...je bilo kar nekaj 'felerjev', sploh, ker nisem nobenga točno vprašal za kako podrobnost...

Bomo poskušali zadevo speljati s čim manj kompliciranja in birokracije. Pač, mora pa bit en sistem, če ne bo 'kažin' :wink: .

Jutri ali v četrtek bom zadevo še enkrat obrazložil, ko bodo bolj jasne vsa logostika v zvezi s šihtom.

1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
14. jernej555
15. Simon-dux
16. Marjeta Istenič
17.Boris Istenič
18. Brane Stariha
19. Vesna Stariha
20. MAKALU
21. maca...
 šumadinac
Ažurirana lista delavcev:

1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
14. jernej555
15. Simon-dux
16. Marjeta Istenič
17.Boris Istenič
18. Brane Stariha
19. Vesna Stariha
20. MAKALU
21. maca
22. seeby
23. MirkoL
24. Luka Slabe
25. Ambrož Jakop...

Mater, če bo šlo tko naprej, bom odpru agencijo za posredovanje delavcev :mrgreen:

A se ni noben vprašal, kaj pa če me čaka slučajno kramp in lopata na štartu in bom moral z markacisti popravljati poti po Planini :twisted:, ker slučajno je ravno naslednjo soboto delovna akcija na Planini in jo bodo mogoče prestavili :o

Še enkrat, malo pred koncem pobiranja prijav o logistiki in tekmi:

Se pravi, ZA TISTE, KI BODO ODDELALI CEL ŠIHT - 8 UR VELJAJO NASLEDNJA NAVODILA ZA DELO:
- tek/pohod se začne ob 8-i uri zjutraj in konča ob 16ih,
- ultra delavci bodo označeni s številko (zaradi logistike pri koči),
- delamo na temu, da bo vsak ultra delavec na začetju prejel praktično nagradico, že za
to, da se je opogumil za 8 urni šiht,
- kolikokrat gor in dol je vaša odločitev, spodobi pa se dati čim več od sebe,
- teče/hodi se po strmejši poti gor in po položnješi dol (od štarta je približno 150
višincev in recimo dober kilometer ista pot za gor in za dol, ki pa se pri prvi klopci
razdeli na strmo-desno in na položno-levo),
- prvi vzpon in spust gremo skupaj, da boste vsi videli kje se gre gor in dol,
- vsak drugi vzpon je pri koči palačinka (s čim bodo filane še ne vem) in čaj,
- spodaj na štartu si prinesite s seboj, kar vam odgovarja za kratko malico in pijačo po
želji - še enkrat omenim, da je cca. 15m od začetka vzpona štirna s pitno vodo, tako,
da si lahko tudi naredite kak napitek),
- potrudili se bomo, da bo spodaj na mizi nekaj sadja in prigrizkov za vse in tudi kaka izo
pijača,
- za zadnji vzpon si pripravite ruzake in v njih suha in sveža oblačila (ali pa če ruzake ob
prvem vzponu pustite pri koči),
- za najhitrješe, ter najbolj pridne delavce, bodo podeljene praktične nagrade (vsaj za
prve tri, če se bo izšlo tudi za več tapridnih,
- ZA VSE ULTRA DELAVCE BO NA KONCU PRI KOČI ZASLUŽENA MALICA (baje, da ne bojo
testenine in bo nekaj bolj mesnatega :wink: ...ne bo pa to žal neko razkošje, ker smo
omejeni na dobro voljo oskrbnika...pač, dela precej na bazi brezplačno za ultra delavce),
- vse kar nam potem ostane je, da tisti, ki jim to paše spijemo eno pijačo pri koči,
kakšno rečemo in počasi odpeketamo dol.

NAVODILA ZA DOPOLDANSKE / POPOLDANSKE DELAVCE:
- pridejo kadar se jim zljubi med 8.00 in vsaj recimo do 13.00, če bi radi oddelali dva
vzpona (težko rečem, koliko ampak 3 ure bi moralo zadostovati za min. 2 vzpona),
- za dva podpisa si zaslužijo palačinko in čaj (za na naslednja dva spet palačinka...),
- za vzpone in spuste imajo proste roke in noge (hodijo lahko po isti gor in dol),
- žal tem delavcem ne moremo obljubiti malice na koncu (odvisno je od oskrbnika).

Aja, pa vreme nej bi nekako bilo na naši strani 8)

Prijave se pa zaključijo jutri v četrtek 27.9.2012 po šihtu...se pravi ob 16.00.

Tako, spet sem spisal celo litanijo...mal poklicne deformacije...upam, da je zadeva dovolj razumljiva in logična. Lahko, da bo prišlo še do kakšnih manjših sprememb, vendar v osnovi velja, kar je napisano.

ps
Če bo prihajalo do kakih težavic in pomankljivosti se že kar v naprej malo opravičujem, je zadeva le prvič in ne vem kaj nas vse čaka.
Uporabniški avatar
 MAKALU
Bravo Marko :clap: vse jasno in glasno, kar pa ne bo se bo sproti porihtalo :D bil sem že v torek na ogledu in vsaj štart sem spoznal :wink: upam, da lahko prinesem s sabo tudi kamero in fotoaparat saj brez tega ne grem nikamor :D ruzak in kake borovniče bom imel pa tako in tako s sabo :arrow: vreme bo saj tudi v dežju se sonce vidi :clap:

LP Andrej
 TONEK
Se me pa res drži smola.
Na mojem tekaškem koledarju za 29. 9. piše:
12. vzpon na Hleviše,
8. tek na Žiški vrh
Šmarne gore in Kališča sem vsa obdelal, tu bom pa že na prvem manjkal.
O, smola, smolena
Pa lepo se imejte!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA