Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lep pozdrav vsem iz Aten!
V nasem taboru je zaenkrat vse ok, sam v glavnem jem, pijem in pocivam, ekipa je v glavnem na terenu, organizacija je malce bolj tako-tako, vendar zmeda je pri grkih obicajna, tako da se okoli tega ne gre vznemirjati. Pozitivno, z nasmehom pa gre! Vrocina je peklenska, danes je v avtu kazalo 36 stopinj, oblacka se nismo videli, a cesar ne mores spremeniti, je najbolje, da sprejmes in se cimbolje prilagodis. Upam le, da se ne bo ponovil letosnji UltraBalaton :), zato so se moje zelje po dosezenem casu malce ohladile in bom zacel bolj zadrzano, potem pa bomo videli, kako se bo odvijal dan, noc, dan...
Hvala vsem, ki boste navijali! Upam, da mi bodo uspeli med tekmo posredovati kaksno bodrilno sporocilo, da bo malce lazje...
V petek ob 7.00 (6.00 po nasem casu) na start, do takrat pa...
Kalispero!
GTA napisal/-a:Lep pozdrav vsem iz Aten!
V nasem taboru je zaenkrat vse ok, sam v glavnem jem, pijem in pocivam,

:laola :piti: :toast: :driver: to delej tud med tekom pij :drink pij jej, pa ne počivat preveč :-- :rol: Analiza urina obvezna :wc: svetlo :clap: temno :--( sej veš
GTA napisal/-a:pozitivno, z nasmehom pa gre! Česar ne mores spremeniti, je najbolje, da sprejmes in se cimbolje prilagodis.

to bo najlepša rešitev problemov :hello: :hehe: :hello: :juhuhu:

GTA napisal/-a: Upam le, da se ne bo ponovil letosnji UltraBalaton :),

:bum: :shock: 8) :oops: :twisted: GOOD VIBRATIONS naj bodo

GTA napisal/-a:Hvala vsem, ki boste navijali! Upam, da mi bodo uspeli med tekmo posredovati kaksno bodrilno sporocilo, da bo malce lazje...

EMŠO ti sam tec pa bo šlo :rol: :rol: :rol: :TF) te podpira

Pa veliko pij pa pa spet pij pa kej za pojest nau škodval,,,, :piti: :toast: pa za žule.... :lauf: VAZELIN pa dvoje tenke štumfe :rol:

SREČNO na poteh Grškega :Fslo :heart :Fslo užitka
Lojze in compani, naj se vam vse poklopi, da pridete srečno do cilja. Aleluja, jaz sem že od suportiranja bila čisto aut po 36 . urah, ne znam pa si predstavljat da bi tekla, niti v sanjah.
Držimo pesti in navijamo za vas :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA