prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Odtekli smo en lep krog po PST-ju. Vreme in temperatura idealna, spremstvo in oskrba na kolesu, okrepčevalnica pri Zajcu in dobra družba :clap:
Tempo po planu, na začetku 5:05 - 5:15. V drugem delu se nam je priključil Žiga in šlo je samo še pod 5:00.
Na koncu seveda ni šlo brez grenivke v flaši :drink

Hvala Renati in Zajcu za oskrbo.
Danes je bila megla tako gosta, da na Golovcu nekajkrat sploh nisem vedel kje sem :oops: Na eni "serpetini" je ležalo podrto drevo, da sem se mimo prebil kar skozi krošnjo, ker druge poti ni bilo, na Rudniku pa je bila pot posejana s polomljenimi vejami in sem se nekajkrat skoraj zaletel vanje, ker kljub lučki nisem videl več kot meter pred sabo.

Danes je bilo zanimivo, končni čas pa katastrofalen :oops: Pridejo tudi taki dnevi :roll:
Če bo še kdo, se lahko zmenimo za uro; 7h ali 8h. :D
Jaz grem vsekakor v vsakem vremenu. :D Grem pa za spremembo malo drugače.
Namesto čez Golovec, grem ob njem (cca 2km daljši) in kar je najbolj pomembno grem s tempom 6:10 min/km, tako kot mi v programu piše in ne hitreje. Verjetno gre z mano tudi Marjana, vendar ne celega.

Torej, če bo še kdo za, se lahko dobimo na Fužinskem gradu, drugače jaz startam od doma (Vojkova). spela* lahko me pokličeš na gsm v nedeljo od 6h naprej. :D
ROSI64 napisal/-a: tempom 6:10 min/km, tako kot mi v programu piše in ne hitreje. Verjetno gre z mano tudi Marjana, vendar ne celega.

Torej, če bo še kdo za, se lahko dobimo na Fužinskem gradu, drugače jaz startam od doma (Vojkova). spela* lahko me pokličeš na gsm v nedeljo od 6h naprej. :D

Če je štrart na Vojkovi, kdaj pride potem "bus" v Jarše, k osnovni šoli :lol: . No koliko časa porabita do tja, če se odločim, da vem kdaj potem vstajanje,( se mi ne da nikamor z avtom vozit)

:wink:
miciM napisal/-a:Če je štrart na Vojkovi, kdaj pride potem "bus" v Jarše, k osnovni šoli :lol: . No koliko časa porabita do tja, če se odločim, da vem kdaj potem vstajanje,( se mi ne da nikamor z avtom vozit)

Do Jarš je cca 3-3,5 km to pomeni pri tempu 6:10 cca 20min. :D Za start se pa lahko tudi prilagodim. :wink:

Če bomo pa slučajno startal pri Fužinskem gradu, te pa lahko jaz z avtom zapeljem do Fužinskega gradu in potem domov tudi. :wink:

Smo na vezi. :D
Oj,

jaz imam v nedeljo namen startat na Fužinah ob 7h, če ne bo kak močan naliv. Če bo volja, bom še malce podaljšal. Lahko pa pridem tudi kam drugam, če se tako dogovorimo.

Ajd
luks napisal/-a:Oj,

jaz imam v nedeljo namen startat na Fužinah ob 7h, če ne bo kak močan naliv. Če bo volja, bom še malce podaljšal. Lahko pa pridem tudi kam drugam, če se tako dogovorimo.

Ajd

Sem ZA :D
Nalivov ne bo, saj je vremenska napoved taka: "V nedeljo bo pretežno oblačno, občasno bo predvsem v zahodni polovici države rahlo deževalo" vir ARSO :D
ROSI64 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Če je štrart na Vojkovi, kdaj pride potem "bus" v Jarše, k osnovni šoli :lol: . No koliko časa porabita do tja, če se odločim, da vem kdaj potem vstajanje,( se mi ne da nikamor z avtom vozit)

Do Jarš je cca 3-3,5 km to pomeni pri tempu 6:10 cca 20min. :D Za start se pa lahko tudi prilagodim. :wink:

Če bomo pa slučajno startal pri Fužinskem gradu, te pa lahko jaz z avtom zapeljem do Fužinskega gradu in potem domov tudi. :wink:

Smo na vezi. :D

OK, se strinjam z vsem napisanim, če štartaš od doma potem jez lahko 20 min.dalj spim :lol: in moram tečt 33km, če me pobereš v Jaršah potem pa lahko neham že po 27km in zavijem gor po stopnicah :lol: ,ha,ha,ha

miciM napisal/-a:OK, se strinjam z vsem napisanim, če štartaš od doma potem jez lahko 20 min.dalj spim :lol: in moram tečt 33km, če me pobereš v Jaršah potem pa lahko neham že po 27km in zavijem gor po stopnicah :lol: ,ha,ha,ha

Začnemo ob 7h na Fužinskem gradu. :D Te lahko peljem do gradu :D
Torej start ob 7:00 na Fužinah?

Poleg vremena je pri meni odvisno tudi od počutja - danes to namreč ni najboljše. Pa ne vem, ali moram počivati, da ne bi zbolela, ali pa gre le za tremo pred LM, glede na to, da sem lani ravno 3 tedne pred maratonom zbolela. :?:
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA