Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dexi27
jedrnat napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:84,44 km cestnega kolesa.
Od doma čez MP Leskovec na Hrvaško, mimo Trakoščana, do Maclja (MP Gruškovje), kjer sem dobil dolg nos, ker ne moreš po avtocesti čez mejni prehod z kolesom :roll: , zato podaljšal do Đurmanca in čez MP Dobovec in Rogatec nazaj domov.

Hrvati imajo lepe asfalte na cestah izven avtocest!
:clap:

Ja kak pa sma se te zgrešila, glede na to, da sem bil jaz na šihtu na MP Dobovec 8)

Mogoče si medtem ravno TF čekiral, pa ti je en hitri kolesar čez mejo pobegnil.... :mrgreen:

:lol: :lol: To pa je nemogoče 8)
Uporabniški avatar
 bor©
Malo za hec. Vceraj sem uspel teci v treh drzavah. Zjutraj 8km tempo teka po Sloveniji in Avstriji, popoldne v 700km oddaljenem Reutlingenu v Nemciji pa se dodatnih 7 km. :)
dexi27 napisal/-a:
Miroslav napisal/-a:84,44 km cestnega kolesa.
Od doma čez MP Leskovec na Hrvaško, mimo Trakoščana, do Maclja (MP Gruškovje), kjer sem dobil dolg nos, ker ne moreš po avtocesti čez mejni prehod z kolesom :roll: , zato podaljšal do Đurmanca in čez MP Dobovec in Rogatec nazaj domov.

Hrvati imajo lepe asfalte na cestah izven avtocest!
:clap:

Ja kak pa sma se te zgrešila, glede na to, da sem bil jaz na šihtu na MP Dobovec 8)

Okoli 14.00 sem šel čez, pa te nisem videl. Bom v kratkem ponovil, pa bom malo bolj pogledal po MP.
:D
26 km cestnega kolesa s povprečjem 33,15 km/h in nato takoj 4,5 km počasnega teka.

Z današnjim dnem sem letos naredil točno 4000 km na cestnem kolesu. :D
Sezona cestnega kolesa je počasi pri koncu, mogoče bo še kakšna tura, če bo vreme.
Prihaja sezona spinninga in zimskega teka in plavanja .....
:juhuhu:
Nazadnje spremenil Miroslav, dne 27 Sep 2012, 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Včeraj odtekel prvo generalko za LM, po 2mesecih in pol treninga teka na daljše proge in po pretečenih 373km v tem času, sem pretekel 30km v času 2h35min. Ciljni čas na maratonu torej okoli 3h40min s tempom okoli 5:10min/km je čist dosegljiv, sploh ker so še rezerve v malce hitrejšem začetku.
o nedeljo še ena generalka na 35km, pol pa počas zmanjševanje razdalje in lovljenje pravega tempa do dneva D.

Komaj čakam... :D
@Matej bravo :clap: Drzim pesti, da ti uspe zeljeni rezultat. Jaz sem si prvi maraton splaniral za naslednje leto, ce bo vse po sreci v Berlinu :wink: Drz se, lpM
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA