Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Škoda :( . Ampak včasih se pač enostavno ne izide. Sicer pa se že z gumi defektom očitno ni začelo najbolje. :evil:

Glede na temperature tam doli je samo vprašanje, koliko jih bo sploh prispelo v cilj.
Škoda :( Na tako velikih razdaljah je poleg dobre pripravljenosti (za to vem, da jo imaš GTA) potrebna še sreča, vreme, počutje,.....

Čestitke za pogum, čimprej se odpočij,........ jutri je nov dan in novi izivi. :D
Lojze, čestitke za vsak kilometer in za odločitev. Bravo tudi spremljevalni ekipi.
Če se Grki ne zakopljejo v dolgovih, bo drugo leto spet tak dan.
Vsem hvala za navijanje in vzpodbudne besede!
Samo na hitro, kaj vec pa ko se vrnemo. Ze v cetrtek zvecer sem cutil nek cuden pritisk v glavi, zjutraj pa sem se zbudil vroc, pojedel 2 aspirina in tiho sel na start. Ze tega ne bi smel, vem. Ko smo tekli po hribu navzdol ven iz Aten, sem cutil, da imam s tempom 5.00 po klancu navzdol tezave, zbijalo mi je v glavi, vendar sem kar prestavljal... Drugace sem se pocutil ok, le glava, ocitno sem nekaj pobral v zadnjih dneh, klima, prepih... In ze tako vrocemu, mi dan s taksnimi temperaturami sigurno ni pomagal. Po hitrem izracun sem spil vec kot 2 litra tekocine na uro, vendar nisem mogel na wc, zalival sem se in jedel na silo, a ni nic pomagalo. Okrog 13ih je na obcestni tabli kazalo 37 stopinj, teren je zelo razgiban in na vzponih nas je posteno zgalo. Pa mislim, da bi prezivel, vendar po Korinthu me je zacela glava se bolj boleti, pojedel sem novo porcijo lekadolov, slo je na bolje, vendar pa se mi je zacelo nekje na 140km vrteti, mislil sem da mi bo razneslo glavo in pred hribom sem se odlocil, da priznam poraz. Nisem si upal(in zmogel) cez Sangas, saj sem se resno bal, da bi ponoci kam padel in tam te bog ne najde. Ceprav sem razocaran, saj mislim, da sem bil kar dobro pripravljen, vse drugo je bilo ok, suport HVALA!!! za vse, v Grcijo so me prisli nenapovedano (v Korinth z avtodomom) spodbujat tudi prijatelji - HVALA!!!, pa mi danes ko pogledam nazaj ni zal za odlocitev, da sem se vdal. Se bodo Spartatloni in ce bom zdrav bom najbrz se poizkusil, ce pa bi vceraj vztrajal... Se enkrat hvala in lep pozdrav iz vrocih Aten!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA