Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, lepo je bilo.
Precej novih obrazov je, odkar nisem več tako reden na trekingih.
Par prijaznih starih obrazov pa je vseeno ostalo.
Kaj se je zgodilo??? Ja, po uvodni zanki, ko bi moral začeti z drugo, ki skupaj s prvo tvori simulirano osmico, sem se odločil, da grem na pir. :wink: Seveda sem imel neke druge težave (pulz), kar vam pa ne mislim razlagat :lol:
Kljub rahlim kapljicam pred startom, je vreme zdržalo enkratno. Sicer ne vem za meglo v najvišjih legah, vendar je bilo vseeno dobro. No, triglav se v glavnem ni videl :--
Kasneje naložim še par fotk.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Naj se vidi, da je bilo dobro in seveda JanezU hvala za pir :toast:
Ups, nekam čudno je odrezalo fotko, Janeza ni gor ???

Slika
 MARJANZUP
Za meni

Živjo, želim pokazati povezavo Google Zemljevidi. Povezava: <https://maps.google.com/maps?q=http:%2F%2Fwww.trainingpeaks.com%2Fsw%2Fkml%2FRK2EJ4LDHUFLMII23QH7GUJ4BQ&ie=UTF8&ll=46.26012,13.874016&spn=0.056731,0.169086&t=h&z=13&vpsrc=6> kaj naredi megla da jo lahko režeš, no vseeno se je izšlo ni pa veliko manjkalo da bi hrvatski tekmovalec zmagal :) :laola
Uporabniški avatar
 Scooby
Treking uspel na celi črti. Krasna proga, zelo malo dežja, ravno prave temperature, fajn družba in super organizacija. :clap: :clap:

Čestitke vsem za dosežene rezultate!
 AinE
Scooby, se strinjam: treking je v celoti uspel.
Trasa je bila zaradi manj spusta zelo primerna za moja kolena. :D
Najbolj sem se bala megle in na srečo smo jo imeli pohodniki le za vzorec. Tistih nekaj kapljic dežja ni bilo motečih. Z naključnima sotrekerjema, s katerima sem prehodila več kot polovico trase (se jima zahvaljujem za družbo), smo na predlog organizatorja pri izbiri poti od KT 10 do KT 11 sprejeli orientacijski izziv. Zdi se mi, da smo celo večnost tavali med ruševjem gor in dol, iskali prehode, nabirali višince ter tako poskrbeli, da nismo bili prekmalu na cilju. :lol:
Čutiti je bilo dobro sodelovanje STL z domačini. Okrepčevalnice so bile pogoste in pestro založene. Hvala!
Me veseli, da so v Bohinju spoznali, da smo trekerji neškodljivi, tudi za bohinjske naravne znamenitosti :wink: , in se nadejam še kakšnega dobrega trekinga v tem koncu.

Fajn vas je bilo videti in poklepatati z vami, E
 Markej76
Zdravo

No pa da še jaz pristavim svoj lonček :D
Razen par kapljic dežja na štartu, ga kasneje niti nisem porajtal saj je bila trasa res lepa, družba sotrpinov pa odlična :clap: .
Kadarkoli se je malo odprlo je bil razgled fenomenalen, sploh z Rudnice navzdol proti Bohinjskemu jezeru.
Kmalu po štartu se je oblikovala skupinica v kateri smo složno delovali skoraj do konca. Od KT13 do KT14 sva z MartinomC zavila še med borovce :--( , kjer sva med iskanjem idealne linije srečala, kar nekaj obupanih pohodnikov, ki so prav tako iskali pot iz labirinta….. No, končno je uspelo, nato pa gasa pobrat KT14 in na zasluženo pivo in JOTO.

Sotrpini: Scooby, MartinC, MartinM, PeterM in DavidM, hvala za druženje in se vidimo v Brkinih!
 MARJANZUP
Ja, sem občutil na lastni koži , me je kar ornh gonil,se vidi koliko je moj prejšnji sotekmovalec zaostal po temko naju je dobil:)) :laola :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
marjan napisal/-a:
MARJANZUP napisal/-a:... no vseeno se je izšlo ni pa veliko manjkalo da bi hrvatski tekmovalec zmagal...

Čestitke vsem. Bravo Marjan. Dalibor je dober tekmovalec

http://www.sportcom.hr/lokalni-sport/ostalo/ostalo/bra%C4%87a-elvis-i-dalibor-kal%C4%8Di%C4%87-pobjednici-10-pustolovne-utrke-ki-challenge-2012.html

lp
Marjan
 janezu
res lep treking,prijaznost,dobra organizacija-pohvalno :D borovčki proti zadnji KT pa so bili loterija.to vesta tudi brata iz kamnika :( kot tudi zup-ova lokomotiva na prvi polovici (rok e.je odličen treker :D :D ) vsi pa smo si zaslužili :drink lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA