Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdravljeni, včeraj sem v SLO Novicah prebral spodnji članek (link), ki me je resnično ganil. Jaz osebno sem pripravljen donirati denarni prispevek, da se bo g. Rant lažje udeležil Svetovnega veteranskega dvoranskega prvenstva v San Sebastianu naslednje leto. Čeprav sam nikjer ni omenil kake prošnje za pomoč, je v članku zaznati stisko za financiranje udeležbe. Zaznati pa je tudi veliko željo. Tukaj sprašujem, ali lahko TF kaj stori v tej smeri => da bi se sredstva forumašev, ki bi želeli denarno pomagati nakaže na TRR TF, ali se lahko TF poveže z g. Rantom in mu ta sredstva tudi nakaže ? Hvala za info. Lp, Mišo
http://www.slovenskenovice.si/sport/drugi-sporti/najboljsi-sprinterski-doping-je-jesprenj
Tudi jaz prebral in tudi mene je prijelo, da bi mu kaj primaknil. Še bolj važno pa je, da nekdo poskrbi, da ne bo zamujal. Po članku sodeč je na zadnjem SP zapravil kar dve zlati medalji. Za svojo paradno disciplino se je prijavil dan prepozno, na štart druge pa je zamudil in je tekmoval z 10 let mlajšimi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA