prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

No, to pa je bil definitivno takšen K-Rožnik kakšnega še ni bilo... :D :D

Zbrala se nas je zares oooooogroooooooooomna druščina, juhuhu :D Sledilo je fotografiranje...in te slike bodo šle v zgodovino :D...potem pa pot pod noge, saj je bilo potrebno vsaj nekaj pokuriti, kajti obetala se je prava ANALIZA :D :D

In res je bila...tukaj ne bi zgubljal besed ker fotke povedo več kot pa 1000 besed... :lol: :lol:
Loni napisal/-a:slikce povedo vse... :wink:

In kot se za rojstnodnevneža spodobi...je dobil....no, smo dobili tudi torto in to s petimi svečkami... :D :clap: :D :D

Zares odlično smo si tole zrihtali... :D ...ja, še vedno velja, da v slogi je moč...zato hvala vsem za vse. In ne pozabite, da K-Rožnik smo mi vsi. :D :D :D
U, letos sem pa čisto pozabil, vedno so se tako razpisali o obletnici poplav, sedaj je pa res že 5 let. Bravo, face ste.

(edit : popravil število let)
Nazadnje spremenil Wega, dne 27 Sep 2012, 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
AVI napisal/-a:...tempo bo primeren najpočasnejšemu, častna K-Rožnikovska 8) :D...še dolžina: 13,5 km :D

Tale "častna", je mene že nekajkrat speljala na LED, še sreča, da me včasih Peter počaka ali pa jo jaz sama mahnem po bljižnicah, no 10 se jih pa vseeno nabere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:
AVI napisal/-a:Ker pa nekatere zanima kje točno gre "podaljšana" varianta K-Rožnika... se jutri obeta en "ogledni" K-Rožnik...

Jaz sem eden od tisti, ki tečnari; :argue: kje gre trasa točno, pa da so vedno samo hitri na podaljšani,......torej jutri je prilika :D :wink: ......hmm, kaj pa moji intervali :roll: :roll: .....bliža se LM. :D

Težka odločitev :roll: :roll: povsod bi rad bil. :(
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA