prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 n3o
mogoce veste kdaj bodo spet novi kuponi s Hervis popusti....lani so bli tak cas...ko se je bl zacela tekaska sezona...nazadnje so mislim da bli v mescu maju...gledal sem namreč uro suunto quest (sedaj je znižana na 179 iz 199€)hvala
Nazadnje spremenil n3o, dne 01 Okt 2012, 09:41, skupaj popravljeno 1 krat.
 nivesj
Hervis ima kar naprej neke popuste in akcije, predlagam ti, da si narediš njihovo kartico, ko postaneš 'član' te tudi redno obveščajo o vseh predvidenih akcijah in popustih.

Ni dolgo tega, ko so imeli krasne popuste - 40% dobropisa. Takrat sem si za skupaj cca 100€ kupila copate Gel Kayano 18, tekaške hlače Adidas in nogavice.

in še, člani AMZS imajo tudi 15€ popusta za nakupe na 70€ ali tako nekako...
Uporabniški avatar
 Radolca
moj predlog je, da greš u štacuno, pa si dobr oglej polico z zadnjimi pari (pazi, da ne bo lev copat št 45, desni pa 43 :lol: ).
men, kot gorencu, je u zboto spet skira u med padva :wink:
sva šla z drago v interšport ob pol osmih da mal povohava, če se splača izkoristiti 20% popust. pa sem slučajno naletu na zadnji par Mizuno Ultima3 znižan iz 135 Eurov za 40%, pol sem pa še 20% popust uveljavu, pa je bo na konc 65 Eurov :cast1:
pol sm se pa od samga vesela mogu še na piru ustavt u sosedn gostiln :lol:
Nazadnje spremenil Radolca, dne 02 Okt 2012, 05:10, skupaj popravljeno 1 krat.
 n3o
hja ja....dobr si tole naredu...sam...suuntojev najbrz ne bodo meli med zadnjimi kosi...niti pa ne med zadnjimi velikostmi :)
 n3o
sm nasu doma kupon za vip dan 2.8.2012 20% za izbran izdelek...pred tem pa je bil marca mnda...tk da bomo se cakal...
Uporabniški avatar
 Radolca
superge kupi na spletu, ker so občutno cenejše kot pri nas :!:
jaz jih tako kupujem že tri leta, razen če slučajno naletin na tak slučaj kot v soboto zvečer 8)
 n3o
Radolca napisal/-a:superge kupi na spletu, ker so občutno cenejše kot pri nas :!:
jaz jih tako kupujem že tri leta, razen če slučajno naletin na tak slučaj kot v soboto zvečer 8)

no jz sm svoje salomonke dobu za 83€ tak da je kr ugodno...kje pa kupuješ merilce....jz lih ne bi v tujini...se tole kako je tvoje mnenje glede SUUNTO quest
 bokij
Radolca napisal/-a:superge kupi na spletu, ker so občutno cenejše kot pri nas :!:

V kateri trgovini na spletu pa kupuješ :?:
 n3o
ziki napisal/-a:Konec oktobra bom prodajal svojo Suunto Quest (running pack s pasom in foot podom), staro 4 mesece za cca 120e. LP

zakaj pa po tako kratkem času?
 ziki
n3o napisal/-a:
ziki napisal/-a:Konec oktobra bom prodajal svojo Suunto Quest (running pack s pasom in foot podom), staro 4 mesece za cca 120e. LP

Ker bi rad Polar RC3:)
 n3o
ziki napisal/-a:
n3o napisal/-a:

Ker bi rad Polar RC3:)

hm....jz sm mel svojga T1 do preteka garancije in ga ma moja še naprej..dela super samo en del displeja ena sekundna označba je fuč 8) 8) ....hm in zakaj čakaš do konca oktobra :?:
 n3o
@VSI:

se mogoce kdo spomne a sta mela hervis alpa intersport kak popust na sportno opremo v casu lj maratona....hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA