prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Torkovo tekaško druženje je minilo v krasnem vremenu in prav tako vdušju, teklo nas je sedem 5 proti 2 za dalšo progo. Odtekli smo pravi fartlek na trenutke se je skoraj dirkalo ampak na koncu smo konćali skupaj......da popravim Medo je imel 10m prednosti. Naslednji torek pa do spremembe ure se bomo dobivali ob17 uri.....prosim povejte še ostalim, ki jih vćeraj ni bilo na rundi.......se vidmo v torek ob 17h....
Tekška druženja se sploh NE končajo, potekajo skozi celo leto, samo ura se spreminja. Poletna ob 18h, jesenska ob 17h in zimska ob 16 uri. Proga ostaja ista, le pozimi se spremeni oz skrajša. Ko oz. če zapade sneg in ga je veliko, se lahko zmenimo in traso spremenimo po spluženih cestah.
Mal zamika pa vseno tu smo, osem komadov švica potrebnih tekačev spet en luškan fartlek z veliko debate in na koncu še pravi šprint. Da se malo pohvalim tekači s druženja smo v nedeljo v Česnicah osvojili kar 6 medalj 2 zlati, 3 srebrne in 1 bronasto ni kaj dodati. Več o teku na kamnicam .si......Tomaž bo dodal še eno torkovo slikco izmučenih tekačev. Padla je ideja o izdelavi skupnih majic tekaškega druženja tudi sponzor se je našel.....DENIS SITAR d.o.o...dobrodošle še kakšne ideje, pa javite če kdo ve za kakšne dobre majice....se vidmo...
Maja je danes res popestrila tekaško druženje, res škoda da ni slikce no pa drugič, lepo da seje vrnil soorganizator druženja OLSON. Startalo nas je osem Bojč in Marko sta se pridružila v Godiču. V vlogi pravokatorja sem bil tokrat jaz, čeprav mislim da je bil pravokator pod krinko Medo, ki mi je pustil osvojiti dva gorska cilja, zato sem plačal na koncu, kjer sta me s Fricom pustila za seboj. Vprvi skupini je bil še Denis pa tudi vsak teden bolši Tomaž.....mal za nami pa še Roman.....in Olson ter Maja....in Tone...Bojč in Marko sta jo mahnilo kar domov. Nadaljevali smo pogovor s prejšnega torka o idelavi oziroma nabavi tekaških majic še kakšnja ideja bo dobrodošla .......se vidmo....
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA