prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:Seznam se polni :D

Start: Fužinski grad ob 7:30 uri

Cel krog:
-ROSI64 tempo 6:09 cel PST + dodatek cca 35km
-miciM
-anže.m
-Marjana
-luks
-zajc
-binoni
-Sukar tempo 5:00 min/km
-mat33c
-muc

:D Dober, dober tek vam želim, družbica ste itak :laola fensi .........v kolikor ne bo šlo drugače, se vam saj v decembru enkrat pridružim spet, seveda, če boste take počasnele jemali s seboj :wink:
Sukar napisal/-a:Avi mi je podru plan 5min km,tko da je bil povprečn 4.20 min :D PST obdelal v 2.23.20 do zdaj meni najhitreje :shock: malo tudi na račun suporta :laola

Bravo Marjan! Izgleda, da Avi na stara leta le ne bo sam balinal pr ta mehkih :lol: Ta izjava sodi med interne štose..... :wink:
Sam bom po včerajšnji preizkušnji v Brkinih- Burkinih Faso :mrgreen: raje odtekel le en gozdni, grebenski tek na izy in bo dost :D
S Forrestom sva začela ob 3:30 in prvi krog brez posebnosti končala po dobrih 2:46 urah teka + 5-10 minut dodatka zaradi WC :oops: in okrepčevalnice.

Po 20. minutah počitka sva nadaljeva z drugim krogom in ker sva zaradi prehitrega teka imela dovolj časa, sva del vzpona na Golovec prehodila in se točno ob dogovorjeni uri srečala na Peruzzijevi s tistimi (nekoliko manj hitrimi), ki so pričeli teči ob 7:30 (ROSI64 + ostali). Nadaljevala sva z njimi, čeprav sva bila "kot nova" in bi lahko (u)lovila AVI-ja in Šukarja :lol:

Potem pa presenečenje. Iztok p. nas je presenetil z okrepčevalnico. Jaz sem imel kar rosne oči, ker se mi je prvič po vseh 116. letošnjih PST izpolnila želja - da lahko vmes popijem kozarec koka-kole. Iztoku p. se zeeeelo zahvaljujem in mu že zdaj klešem spomenik :lol:

S Foresstom sva potem začela teči nazaj :shock: da so nama ROSI64 + ostali ušli in potem sva jih lovila in uspela ujeti šele 2 km pred najinim ciljem, kjer so nas pričakali moji najbolj zvesti navijači.

Bilo je fantastičnih 68 km. Na koncu sva bila tako sveža, da bi verjetno brez težav odtekla še enega. Bova pa to naredila kdaj drugič :lol:
Sukar napisal/-a:Avi mi je podru plan 5min km,tko da je bil povprečn 4.20 min :D PST obdelal v 2.23.20 do zdaj meni najhitreje :shock: malo tudi na račun suporta :laola

haha tempo 5:00 ?!!...tm, tm :lol: ...vsa čast obema! :clap:
še dobr, da sem se opravičil, ker drugače ne bi imel veliko od nedeljskega popoldneva :--

Zajc & Forrest pa itak...no coment! :laola
9: PST letos je za menoj, še malo pa bom zajca dohitel :lol: no današnji ni bil ravno cel po trasi, saj smo šli spet ob Golovcu namesto čez Golovec. :D Je pa zato 2km daljši. :D

Želja je bila spet držati tempo 6:09 min/km celo traso, a se spet tudi to ni izšlo, saj so dekleta kar vlekla naprej :D pa čeprav je bilo občasno slišat "gremo prehitro" :lol: to je pa zato, ker če reglajo, kar pozabijo na tempo. :lol: :lol:

Na Fužinskem gradu so se hitro naredile različne skupine po hitrosti, AVI-ja in Sukarja sem videl le na začetku takoj na mostu, potem sta pa kar v daljavi izginila še pred vzponom na Golovec. Zadnja skupina smo bili jaz, Marjana in miciM, na Peruzzijevi so se nam pridružili še zajc, Forest in binoni. :D Tako smo skupaj nadaljevali do LM, kjer sta zajc in Forest končala drugi PST :shock: Punce so tudi nekaj govorile, da bodo prej končale, a smo bili tako složni, da se nismo mogli ločit do Fužinskega gradu, :lol: :lol: binoni je nadaljevala še do doma. :clap: :clap:

Čestitke binoni za prvi PST :clap: :clap: :clap:

Hvala vsem za družbo, :clap: iztoku in Mateji za okrepčevalnici :clap: :clap: danes ste nas pa razvajali. Pa še CocaCola je ostala, :D :wink: saj sta AVI in Sukar bila prehitra in niso bile še postavljene. :lol: :lol:
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA