Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Miroslav
Vidim, da sem po naključju šel dejansko po progi Peš na Pohorje, edino par metrov prej sem zaključil. Uradni časi so izvrstni :clap: , bi pa verjetno tudi jaz imel na tekmovanju kar nekaj boljši čas, glede na to, da sem danes šel z rezervo, ker imam pojutrišnjem v službi preverjanje gibalnih sposobnosti, kjer ne bi rad imel musklfibra.
Sicer pa, še velikokrat bo priložnost za nove podvige.
:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Miroslav to pa ne bo držalo. Ti si šel po standardni progi, praktično po smučišču. Proga Peš na Pohorje namreč ne gre do trikotne jase in Lukeja. Poglej prej prikazano sliko. Če pa mene vprašaš je ta, ki si jo ti prehodil meni mnogo bolj všečna :D

Nič, ste mi naredili lušte, že dolgo namreč nisem bil tam gor :mrgreen:
....ni res. Mešaš progo, ki velja za Peš na Pohorje, ki bo novembra in gre do trikotne Jase, mimo Lukeja in naprej do vrha in proge zimskega pokala, ki gre v gozd po Jonatanki in stari fiski. P še to. Na obeh progah večina dosega rezultate, ki se razlikujejo v sekundah in ne v minutah :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA