prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

[quote="muc"]Luštn je blo, velik čvekanja, kr neki dihanja...in na koncu Domačica! quote]

A zato je za nas, ki smo tekli na tadolgi bolj počasi na koncu ni bilo več piškotov :oops: , ja bomo drug teden malo pohiteli :lol: :lol: :lol:

:wink:
Evo res luštno je bilo...najprej enega malo bolj "hitrega"...potem pa enega oglednega... :D :D

Je bilo prav luštno teči v takšni skupinc... :D in ne spomnim se kdaj bi "lahko" toliko govoril na K-Rožniku...ker drugače je treba "dihat"... :lol: :lol:

Piškotki so pa res že bolj pošli...ampak sta pa PeterM in Irena poskrbela za osvežujoče grozdje... :D

Ni kaj...lepo nam je in naj tako tudi ostane... :lol: :lol:

Cau
miciM napisal/-a:
muc napisal/-a:Luštn je blo, velik čvekanja, kr neki dihanja...in na koncu Domačica! quote]

A zato je za nas, ki smo tekli na tadolgi bolj počasi na koncu ni bilo več piškotov :oops: , ja bomo drug teden malo pohiteli :lol: :lol: :lol:

Kaj pa, če rajš poskrbimo za dve škatli ?!... :--... :wink:
muc napisal/-a:
miciM napisal/-a:
muc napisal/-a:Luštn je blo, velik čvekanja, kr neki dihanja...in na koncu Domačica! quote]

Kaj pa, če rajš poskrbimo za dve škatli ?!... :--... :wink:

Skoraj bolj smiseln bi bil hitrejši tek, vsaj zame :lol: :lol: :lol: , motivacija piškoti :oops:
za ostale sotekače pa ne vem :D
Bom v torek probala malo hitreje, pa piškote bom prnesla, pa........ :roll:

Asics 2140, ki sem jih imel že 2 leti za na vrt včeraj spucal v nulo ( pol cifre so mi premajhne :D ) in danes z njimi na Rožnik. Dobro so se obnesle ni kaj. Recesija pač bomo ponucali do konca. Koliko gob sem videl med tekom. Je bila kar mal dilema ali tek al pa v hosto po gobe. No saj so bile ob sami poti.
Hja, če hočeš spucat možgane in skurit truplo...greš tekat po Rožniku s Pajotom :lol: :-- , namesto, da pometaš na izi zadaj :oops: . Uf, imel je čas, da je iskal gobe in me na vrhu klančkov čakal, pa klepetal je vmes, jaz pa samo uf, ah, huh.....in na koncu še ključ iz žepa pade, gasa nazaj po njega...pa so šle tiste 3 sekunde za rekord :D :clap: ...no, nič hudega, bomo kdaj drugič noter spravli, Pajo sori, ni pirčka tokrat :--
Kot vedno, prepolna miza na analizi, odlična družba in klepet :laola
Še pridem :D
Tokrat je spet na hitro padla odločitev za dva K-Rožnika...in sta padla...en malo bolj hiter in en v zmernem tempu v družbi miciM :D ...super je bilo... :D :D

Pajo nas je spet založil z bučkami :D...slavljenec pa z:
Slika
VSE NAJBOLJŠE!!! :clap:

Ja, res nam je težko na K-Rožniku....hehehehehehehehe... :lol: :lol: :lol: :lol:
To je bil pa moj najhitrejši k-Rožnik letos!
Najprej sem lovila Pajota in Lenči, ki sta hudo potegnila pred vsemi (menda sta startala nekaj sekundic prezgodaj). Potem smo skupaj v kar hitrem tempu tekli so vznožja Rožnika in Pajo je tudi v hrib skoraj do vrha vztrajal v precej hitrem tempu! Kakšen polž neki!
Pajo in Lenči sta potem nadaljevala nekoliko bolj zmerno, meni pa se je prvič zgodilo, da ko sem prišla na cilj, ni bilo tam še nikogar. :shock: :lol:
No, potem so prikapljali, ne le tekači, ampak tudi jabolka, piškoti in druge dobrote. :D
K-rožnik ALL Inclusive! :wink:
Najprej mal tekanja...čas za pogovor pride na vrsto kasneje :-- ... potem pa še hmmmm...same dobrote...sej sploh ne veš, kje začet?! :D

Super je blo, hvala vsem za odlično družbo...v torek spet...see ya! :wink:
Ja včeraj je pa kar hitro šlo, vem za AVIja počasi, mene pa je kar preganjal, je pa mož beseda, sva tekla točno toliko hitro kot je obljubil :D .
družba po teku pa itak :laola

• 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA