Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

blacklemun
Vreme napisal/-a:
blacklemun napisal/-a:zaradi gužve v začetku tedna nikakor nisem uspel plačati in se prijaviti na sladkih 6. Zanima me če je še kako možno in glede na to da sem bil lani, si res želim biti tudi letos zraven. Prosim, prosim. :roll:

Žal kaj več prostih mest ni. Bom videl koliko bo še jutri plačanih štartnin glede na prosta mesta..

Če bo kakšno prosto mesto, mi lepo prosim javite. Bom takoj plačal prijavnino in sporočil kaj je potrebno. Upam da mi nekako uspe. :(
Uporabniški avatar
 Vreme
Praktično smo zapolnili vsa mesta.

Vse ki se niste uspeli prijavit pozivam, da se vpišete na čakalno listo. V primeru odpovedi kakšnega od tekmovalcev bomo prvega na čakalni listi obvestili o možnosti zamenjave z osebo ki bi morebiti iz različnih razlogov najbolj sladki tek morala odpovedati.

V resnici je eno mesto še prosto (tisto drugo pa pripada meni, saj veste tisto o kovačevi kobili :bum: ...) . Torej prvemu na čakalni listi pripada direkten vstop na štartno listo :D , vsi ostali boste žal morali počakati na katerega od prijavljenih, ki si bo premislil :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
jegart napisal/-a:Ja stara moja ali boš ti zudi kakšen žur naredila .Namreč stari prihaja tudi na sladkih 6.

:laola stari bo tudi tam :laola nekaj bom že ušpičila :D , dogajalo se bo :roll: , dolgčas nam ne bo :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
bernarda napisal/-a:
jegart napisal/-a:Ja stara moja ali boš ti zudi kakšen žur naredila .Namreč stari prihaja tudi na sladkih 6.

:laola stari bo tudi tam :laola nekaj bom že ušpičila :D , dogajalo se bo :roll: , dolgčas nam ne bo :wink:

Ja vidva mladeniča, špičita lahko kar želita, za vstop med starostnike bosta morala pa še malo počakati...penzija vama ne daje avtomatsko te pravice :-- :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako sedaj so vsa mesta resnično zasedena :clap:

Možna je torej le še menjava morebitno odpovedanega tekmovalca.

Sedaj pa je pravi čas za zbiranje receptov za pecivo :--
Uporabniški avatar
 bernarda
lenči napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Ja vidva mladeniča, špičita lahko kar želita, za vstop med starostnike bosta morala pa še malo počakati...penzija vama ne daje avtomatsko te pravice :-- :lol:

Stari je to nama sedaj treba bilo :-(( dobro nama :argue: jih je napela :-- :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Samo še slab mesec nas čaka do Slika , recepti za peciva so baje že pripravljeni :clap: . Pri peki pa ste letos lahko malo bolj kreativni. Letos namreč ne bomo vso pecivo samo pojedli :D , ampak bomo izbirali tudi najboljšo fotko na temo Sladkih6. :wink:

S pomočjo trgovine TEK ZA VSE namreč razpisujemo foto natečaj

Slika

V foto natečaju na temo Sladkih6 lahko sodelujete vse do 10.11. 2012. Torej, da ne bo pomote, tudi fotografije iz samega teka lahko sodelujejo v foto natečaju.
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:Vidim, da bosta dve tekmovalki tekli z istim imenom in priimkom. zanimivo....Sta klonirani dvojčici ?

Kje pa si to našel?? :shock:
Uporabniški avatar
 raf
ja res je in ne povem, ker boš oziroma boste morali sami poiskati..... :mrgreen:
eno od obeh že poznam in mi bo v veselje, da še drugo spoznam ....
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:ja res je in ne povem, ker boš oziroma boste morali sami poiskati..... :mrgreen:
eno od obeh že poznam in mi bo v veselje, da še drugo spoznam ....

Mogoče dvojčici :--
Nazadnje spremenil Vreme, dne 14 Okt 2012, 09:11, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA