Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Super je bilo, kot vedno. Trasa in organizacija. No, hot-dogov je na koncu zmanjkalo, ampak mogoče je to še dobro :)

Hvala za ves trud skozi celo leto. Na vseh tekih in pri vsem ostalem.

Drugo leto spet...
Še moje poročilo z včerajšnega teka v Rakovem Škocjanu in celotne sezone v Elgonova NTP 2012:
Lep in razgiban tek, lepo vreme, odlična organizacija, super družba, zadnji tek v letošnjem NTP 2012... Čestitke vsem za tek in odlične rezultate, s svojim tekom nisem bil najbolj zadovoljen, ampak kaj čmo gremo naprej... Ljubljanski (glavni cilj sezone) je pred vrati... :D
Glede celotne sezone pa takole.... S Slavko sva se odločila, da zraven primorskega pokala, poskusiva izpeljati še NTP in uspelo nama je razen teka na Križno goro, vseh ostalih 7 tudi odteči... :D ... Meni je, glede na to da s sezono nisem bil najbolj zadovoljen, uspelo osvojiti skupno 5. mesto v kategoriji, kar navsezadnje niti ni tako slabo...:-)... Sem pa ponosen na mojo Slavko, ki je premočno zmagala v svoji kategoriji in tudi absolutno je bila na visokem 4. mestu (le 10 točk do 3.mesta) :D...
Čestital bi Andreju Lindiču za 1. mesto absolutno in v kat. (kapo dol, po vsem kar je še prestajal 2 leti nazaj), Borisu Pečku za 2. mesto v kat., Luki Ljubiču za 2. mesto absolutno in v kat., Hribar Meden Izaku za 3. mesto v kat....,
Pri ženskah bi čestital Kristini Bele, ki je kljub temu da je zaradi poškodbe izpustila zadnje 3 tekme, osvojila 1. mesto absolutno in 2. v kat., :D... Mojci Modic za 3. mesto v kat., ..
in seveda čestitke vsem ostalim, ki ste se z mano borili na tekmah NTP 2012 :D...
Z nekaterimi se še vidimo na zaključku podelitvi priznanj 24.10.2012 v kulturnem domu v Cerknici ... Super je bilo z vami... Lepu je tečt... in se vidimo... :D :D :D
:clap: :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA