Evo še mojega prispevka:

šla že x-krt po tej poti na Storžič (meni najbolj všečna, btw), ampak še nikoli tako hitro

hitro in Loni seveda tudi ne gresta skupaj, bila sem gladkomalo zadnja

med tem "hitrim" vzpenjanjem sem uspela poslikati par asov in asic, obgovoriti praktično vse mimohiteče

na progi je bilo tudi nekaj navijačev, da ne pozabim huronskega navijanja na startu (bonus, če startaš na začetku)

misija je uspela na celi črti, še vseeno je šlo pod uro in 15, pa tudi ravno vsi me niso uspeli prehiteti (verjetno pa ni dosti manjkalo, še dobro, da je bilo megleno, ker drugače bi še zdaj fotkala tam po grebenu)

vse skupaj sva podaljšala še s skokom do vrha Storžiča in nato čez Kališče nazaj do Gamsovega raja, spust je bil seveda precej hitrejši kot vzpon, poročam, da mi ni uspelo niti enkrat pasti

luštno je bilo, bi bilo res greh zamuditi...

hvala vsem, Nejcu za idejo in izpeljavo, Majku še za kelnarske sposobnosti (fant je res vsestranski), Bojan J. nas je založil s cvičkom, vsem fotografom za spominke (mislim, da sem bila s svojo polžjo hitrostjo idealen model), PetruM in Ireni za sladico, kavico in dostavo v kapitalo, pa mojemu, da je prenašal rahlo krmižljave izpade moje malenkosti.