področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

jedrnat napisal/-a:
jedrnat napisal/-a:Ali kdo kaj rabi iz http://www.chainreactioncycles.com? Imajo stvari za kolesarje in tekače. Jaz bi se pridružil komu in vzel nekaj za 25 EUR. Če zberemo za 50 EUR je pošiljanje v SLO zastonj?

:arrow: Ali koga zanima so-nakup v tej trgovini?

:arrow: Sva že dva in zbrala sva za 43 EUR. A kdo rabi še kako malenkost?
Odločam se za nakup preko spletne strani SP24. Mi zna kdo povedat koliko časa se čaka na izdelek preden ga dostavijo na dom?
Želim naročiti ASCIC GEL KAYANO 18 - ali tudi pri teh obstaja kakšna dodatna koda za popust (dvomim, ker so že itak full znižani)?

LP
Aleš
Tudi sam se odločam za nakup istih superg, ampak iz nemške spletne trgovine 21run.com. Cena je ista, imam pa kodo za popust za 15 EUR, če se nabavi za več kot za 120 EUR.
Če je vrednost nakupa večja od 150 EUR, je še brezplačna dostava v SLO. Sem že kupoval pri njih in sem zadovoljen z nakupom.
Če te zanima, mi piši na private mejl, pa lahko skupaj nabaviva in dobiva zadevo nadvse ugodno :D

lp, A.
pripeljixx napisal/-a:Pozdravljeni zanima me postopek nakupa iz strani http://www.sp24.com/, ali je možno naročiti in plačati po povzetju? Lp

so mi poslali odgovor, da to ni mogoče!

Wir bedauern Ihnen mitteilen zu müssen das eine Lieferung ins Ausland per Nachnahme nicht möglich ist .

Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung .

Vielen Dank und bis demnächst!
alexbr napisal/-a:Tudi sam se odločam za nakup istih superg, ampak iz nemške spletne trgovine 21run.com. Cena je ista, imam pa kodo za popust za 15 EUR, če se nabavi za več kot za 120 EUR.
Če je vrednost nakupa večja od 150 EUR, je še brezplačna dostava v SLO. Sem že kupoval pri njih in sem zadovoljen z nakupom.
Če te zanima, mi piši na private mejl, pa lahko skupaj nabaviva in dobiva zadevo nadvse ugodno :D

lp, A.

Slika
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA