Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Misho76
No ta tema za LM pa še ni bla odprta. Se mi dozdeva, da bo še kr nekaj odpovedi & prodaj (zaradi ...) :wink: Ma ni frke, može i po kiši, bo vsaj švic sprot dol spiral, pa usta vlažil :lol:
http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/daily-weather-forecast/299198?day=13
'Na okno tok, tok, je dežek potrkal, z okna pa Rok, je jezno posmrkal...' (J. Bitenc) :D
Uporabniški avatar
 andrejl
Nikoli mi ne bo jasno, čemu so namenjene vremenske napovedi za toliko naprej. Ga ni vremenarja ali računalnika, ki bi lahko vreme za toliko naprej napovedal z 2-mestno natančnostjo.

Sicer pa, kar pa se mene tiče, tale napoved za maratonsko nedeljo sploh ni slaba. Pri 17 stopinjah se da v dežju tečt brez problema. Dež in temperature pod 10 pa zna biti problem.
Uporabniški avatar
 Scooby
Citiram:

"Ja res je. Jutranji zagon vremenskega modela GFS je od 27. oktobra dalje narisal povsem zimsko situacijo. Zadnje dni v oktobru bi občasno snežilo (tudi po nižinah) pa tudi jutra bi bila izjemno hladna za ta čas: od -5 do -10 stopinj Celzija!

Opomba: to je le trenutni pogled na situacijo, ki pa zaenkrat še ni zelo verjetena. Če pa bodo tudi ostali vremenski modeli vsaki dan nakazovali takšen trend, pa bodo možnosti za kaj takega vse večje."
Uporabniški avatar
 Vreme
Ni ga junaka, ki bi točno napovedal vreme za naslednjo soboto. Bo pa v naslednjih dneh prišlo indijansko poletje, tako da le izkoristite ta vikend, če pravite,da bo naslednji vikend sneg :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA