Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Dolgi
Pozdravljeni!
Ker sem še malo zelen glede teh stvari :mrgreen: , bi prosil koga če mi lahko po korakih (takih majhnih :D ) opiše kako se lahko prijavim na berlinski maraton (prijave odprte od 25.10), katera pot je najlažja, kje so problemi, kaj rabim (kartica, visa?) in podobne stvari...
Sploh če je že kdo bil med vami oziroma kdorkoli ki ve kako to gre...
Pa že vnaprej ful ful hvala!
 Dolgi
Sm vidu ja debato, a to pol pomeni da bo TF poskrbel kaj za skupinsko prijavo in se bomo lahko prilepli zraven?
Če je tako, potem pa :laola
Uporabniški avatar
 Misho76
Dolgi napisal/-a:Sm vidu ja debato, a to pol pomeni da bo TF poskrbel kaj za skupinsko prijavo in se bomo lahko prilepli zraven?
Če je tako, potem pa :laola

Dolgi, je treba prebrat podolgem in počez => za prijavo poskrbi vsak sam :roll: lpM
Uporabniški avatar
 Cormi
tae napisal/-a:Jao, jao Dolgi. Tu se naši že na veliko menijo o tem. Prebrati si boš moral pa sam.

viewtopic.php?f=3&t=20666

V tej temi se je res že veliko pisalo, ampak ni pa vseh konkretnih odgovorov, kot si jih želi Dolgi. Jst ga čist razumem, tudi sama nimam teh izkušenj in se bojim, da bom kaj "zamočila" s prijavo :roll:
 Dolgi
Misho76 napisal/-a:V tej temi se je res že veliko pisalo, ampak ni pa vseh konkretnih odgovorov, kot si jih želi Dolgi. Jst ga čist razumem, tudi sama nimam teh izkušenj in se bojim, da bom kaj "zamočila" s prijavo

:clap:
Točno to sm mislu, hvala Cormi!
Uporabniški avatar
 Misho76
Dolgi in Cormi, ne bi vedu, tud za mene je prvic :wink: Vem pa, da se vsak sam prijavi in to je bil odgovor na njegovo postavljeno vprasanje o skupinski TF prijavi. Nism hotu zbujat kakih HF :roll: Fejst bodta, M

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA