Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:..... grem drug teden v SRJ .....

V SČG, Tini, v SČG in ne v SRJ. :wink:
 Lučko
Dej, dej Tini sej boš dubo mojo porcijo, k sm ti ublubu. Tole kr jz pa marathon in ostali bluziva-mo okol praseta, nima nobenga vpliva na organizatorja, ki se je verjetno že zdavnaj odloču o usodi praseta ali o "bonih".
Konec koncev, pa men to prase dol visi, če bo bo, če ne, bo men isto, bom pa "čustveno" sam na druženje z vami forumci in tek vezan. :wink:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:
tini napisal/-a:..... grem drug teden v SRJ .....

V SČG, Tini, v SČG in ne v SRJ. :wink:

Vlajko, a teb Tini tko na slikci zgleda k da je že dojel, da je SČG???
on se še zmeri bori na Sutjeski. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:Vlajko, a teb Tini tko na slikci zgleda k da je že dojel, da je SČG???

Imaš prav... 8) On se še vedno bori za bratstvo i jedinstvo te politiku nesvrstavanja. :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!

V nedeljo se, upam, da bom že zdrava, spet vidimo. Če še kdo potrebuje prevoz iz Ljubljane (ali Logatca), naj kar pokliče (031 345 958).

Upam, da bo po tistem klancu končno dozorela misel v glavi in se bom potem zadržala pri tehle decemberskih požrtijah, ki so mi od Palmanove dalje pustili 2 kg!!! :evil: :wink: Tako že vnaprej kožo podarjam 5rci, meska bom pa čist mal probala, ostalo pa podarjam Alešu (se mi zdi, da je mal zapostavljen na pram Tiniju).

Alora, se vidjamamo! :D :D :D :D

PS: Vlajko, imaš da se namalaš!!! Ena žurka pa res ni izgovor. Sicer te bomo zapekli za najbolj pišočega in najmanj tekočega za leto 2005!!!
Uporabniški avatar
 5rca
Staša napisal/-a:Tako že vnaprej kožo podarjam 5rci

juhuhuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:

(tatretjanajboljotročjaforumovka) :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:..... Vlajko, imaš da se namalaš!!! Ena žurka pa res ni izgovor. Sicer te bomo zapekli za najbolj pišočega in najmanj tekočega za leto 2005!!!

Staša :wink: , a je dovolj samo "namalati se". Če boš zahtevala od mene tudi borbo za prase, ga v tem primeru organizatorji sploh ne potrebujejo :shock: ..... saj se bom sam hote ali nehote žrtvoval zanj :cry: ...

pies: Vidim, nudiš tudi transport...... :D
Uporabniški avatar
 Staša
:)
Dej dej, 10 km boš pa že. Gremo lepo počasi. Je Mravlje rekel, da nima nikoli mačka, ker gre navsezgodaj tečt in gre vse ven. Ti lahko isto. Samo orehov ne preveč pojest (jaz sem šla na Šmarješki tek direkt iz ene poroke, pa ni bilo problema, razen enega težkega občutka v želodcu zaradi orehove potice in drugih dobrot). No, če prideš, ti nudim družbo pri teku. Čiiiiist počas, lahko si ves čas tiho, pa bom samo jaz čebljala. Sicer pa... sploh ne vem, koliko tečeš... hmm :? Tvoj del prasca bo šel pa Alešu in 5rci!
Uporabniški avatar
 tini
Nataša napisal/-a:Vlajko, a teb Tini tko na slikci zgleda k da je že dojel, da je SČG???

Nta - pusti zdaj Tjentiste in Zelen goro! :)
Face it - cakajo nas tezke bitke na ministarstvu - ufff.

lptini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo ali ima kdo plac iz Gorenjskega konca, da me zategne do Dolskega.Mu dam za bencin pa še naslednje leto ima moj del prasca, pardon že veliko svinjo, če jo bomo pustili, da se malce zredi.
Plis, plis prosim moramo tamalmu prascu rešiti lajf pred tistimi pomijami, ta umetnimi ki jih je v Ihanu.
Ga bomo lahko s sabo odnesli, peljali v Logarsko dolino na naslednjo zabavao in bo videl kako je tam pri peči ali v peči toplo.Sedaj je odvisno za kaj se bo odločil.Mi ga bomo vsaj za eno leto rešili mukotrp, ki so mu usejene.
Za prevoz se že v naprej zahvaljujem!
Vesel Božič in Srečno Novo leto vam želi TOMAŽ

aleksander
Če kdo za Dolsko rabi prevoz na relaciji Cerkno-ŠK.Loka-Ćrnuče-Dolsko imam še plac....051 217 356

Se vidimo v Dolskem
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:roll: Z zalostjo v srcu dragi prijatelji vam sporocam, da se moja malenkost ne bo udelzila jutrisnje dirke za pujskom. :oops: V pojasnilo naj povem, da sva se z vrocino dajala cel teden. 8) Zmagal sicer sem, ampak moj telescek je pa kot ozeta limona. :twisted: Skratka tudi za fehtat nisem dober, sprehod ali pa tek so zame v tem trenutku zelo oddaljne kategorije. :evil:
Veliko uspeha pri lovu na dolsko svene zelim vsem in upam, da vam uspe. Srecno :!:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Vlajko
oranzni_slon napisal/-a:.... :roll: Z zalostjo v srcu dragi prijatelji vam sporocam, da se moja malenkost ne bo udelzila jutrisnje dirke za pujskom. :oops: V pojasnilo naj povem, da sva se z vrocino dajala cel teden. 8) Zmagal sicer sem, ampak moj telescek je pa kot ozeta limona. :twisted: Skratka tudi za fehtat nisem dober, sprehod ali pa tek so zame v tem trenutku zelo oddaljne kategorije. :evil: ....

Staša, .... a mene si pa lahko izzvala in pregovorila, k' bom jutr' še b'l bogi k't slon. :evil: Še njega, še njega. :twisted:

pies: :wink: Ti kar lepo okrevaj, lepo praznuj, ko pa ozdraviš, se vidimo. SREČNO. :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tudi jaz sporočam žalostno vest, vsaj zame :evil: .Do zadnjega sem upal, da bom lahko šel jutri v Dolsko tečt na nekakšen zaključek oziroma predzaključek tekaškega leta, ker je pred vrati še novo leto.In sam bog si ga vedi, kaj se bo še zgodilo v teh par urah, kar nas loči od novega leta.
Upam, da čimveč lepega in veselega.
Seveda tudi neprijetnim stvarem človek ne more ubežati.Ampak kaj hočeš tudi take stvari obstajajo na svetu.
Temu odojku, pardon malemu prašičku želim, da pride v prave roke.V roke ki ga bodo zaslužile z največ pretečenim znojem.
V kar pa ne dvomim, da to ne bi bil Tekaški forum. :twisted:
Nekako se bom moral oddolžiti za vse te neprijetnosti, ki se dogajajo.
Če bo pa odločil samo en tekač in v tem primeru bi se pa zasekiral, čeprav ga ne bi jedel.
Skratka bodite odeti v cvetju.Potem pa kakorkoli bo pač pokazalo vreme.
Imejte v srcih to da tečete v svoje zadovoljstvo in zadovoljstvo vseh, ki komaj čakajo na totega pujska :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Kljub drugačnim napovedim, sem si vseeno premislil in jutri BOM tekel v Dolskem. Upam, da bo tokrat vse O.K., saj sem pred dvema letoma prav na tej tekmi staknil hujšo poškodbo.

Torej, vidimo se jutri na štartu, za odojka se bomo pa že neki zmislni.

L.P.

MatjažV
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA